Merhaba arkadaşlar, üstüne görme yaşayanlar nasıl olmuş kanama tarzında mı lekelenme tarzında mı kaç gün sürmüş? Yoğun muymuş az mıymış? Üstüne görme yaşarken ne gibi belirtiler görmüşer? Bittiğinde herhangi bir hamilelik belirtileri devam etmiş mi? Bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
Merhaba arkadaşlar, üstüne görme yaşayanlar nasıl olmuş kanama tarzında mı lekelenme tarzında mı kaç gün sürmüş? Yoğun muymuş az mıymış? Üstüne görme yaşarken ne gibi belirtiler görmüşer? Bittiğinde herhangi bir hamilelik belirtileri devam etmiş mi? Bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum...
Lekelenme tarzında bir günlük bile değil ara ara gelir damla şeklinde. Yoğun bir akıntı değil sadece peçeteye sürünce gelirdi. Yani en azından bende öyle oldu
Yerlesme kanamasi farkli, üstüne adet gorme farkli seyler. Standart adet görür gibi kanama yasayip hamile olmak üstüne gormektir. Benim yalancı bir tanıdığımın anlattığına gore hamileyken 3 4 ay normal duzende adet olmuş. Gürül gürül kanamış falan. Yalancı olduğu icin pek inanmadim. Doktorlar da mümkün degil diyor. Belki dogrudur bilemiyorum. Yerlesme kanamasi dogru ama.
Ben de hamileliğimi beklenen regl günümde öğrendim, ertesi günü çok az kanamam geldi, 1 2 damla şeklinde sonra ara ara kahverengi lekelenmem oldu 1.5 gün sürdü. Ondan sonra devam eden tek şey göğüs ağrım. Şuan 6. haftadayız hala göğüs ağrılarım devam ediyor.
Ben de hamileliğimi beklenen regl günümde öğrendim, ertesi günü çok az kanamam geldi, 1 2 damla şeklinde sonra ara ara kahverengi lekelenmem oldu 1.5 gün sürdü. Ondan sonra devam eden tek şey göğüs ağrım. Şuan 6. haftadayız hala göğüs ağrılarım devam ediyor.
Bende de aynı şey oldu, korkuyorum, adeti yeni geçtim ama batma şeklinde bir ağrı var. Dün de çok hafif bir kahverengi leke oldu, devamı gelmedi ama çok korktum.
Sorum şu adetimin her günü sancılı dün 4.gündü özellikle sancıdan bayılıcaktım bugün sancım var adetim 5 gün sürüyo ama ilk iki gün sancım olur sonra olmazdı. Kanamamda normal adetten fazla oldu sağ kasığım batışıyo bi süre sonra sol kasığım batışıyo. Yardımcı olun lütfen normal mi adet son günleri sancıların olması?