- 22 Nisan 2020
- 37
- 11
-
- Konu Sahibi EdaBulut9693
Yaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim inşallah bisey olmaz devam eder cuma günü gidicem zaten doktoraDaha yeni tutunma olmus hamilesin ama tehlikeli degerler. Buyuk ihtimal yasadigin yerlesme kanamasi cogalirsa bil ki kimyasal gecirdin ama testi tekrarlarsin deger artiyorsa bebis guzel devam ediyor demek hayırlısı olsun
Yani etrafımdaki insanların kimisi değerin hamileliği gösteriyor kimisi de bu değer hamilelik değil diyor hangisi doğru bilemiyorum da ama daha öncesinde hep 0 çıkıyorduDaha yeni tutunma olmus hamilesin ama tehlikeli degerler. Buyuk ihtimal yasadigin yerlesme kanamasi cogalirsa bil ki kimyasal gecirdin ama testi tekrarlarsin deger artiyorsa bebis guzel devam ediyor demek hayırlısı olsun
Doktora erken gitme zaten bsy goremez testlerini tekrarla 3000 olunca deger karindan görünüyor o da zorla cnmYaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim inşallah bisey olmaz devam eder cuma günü gidicem zaten doktora
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için cuma günü gidicem ondan sonra artık doktor nasıl derse o şekilde hareket ederimDoktora erken gitme zaten bsy goremez testlerini tekrarla 3000 olunca deger karindan görünüyor o da zorla cnm
Yenilemedin mi bugun testiniKızlar cevap yok mu benim bu durumuma
Hayır yenilemedim kan vermek için hastaneye gittim ama önceki tahlili görüntülediler muayne etmediler kadın doğuma gitmen gerekiyor dedilerYenilemedin mi bugun testini
Ilk defa başıma böyle bisey geliyor daha öncesinde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım korkuyorum açıkçası test yapmaya da yani lekelenmem oldu ama regli gibi de değil lavaboya gittiğim de geliyor sadece pencereye bugün hiç gelmedi ayrıca regli olsam daha farklı oluyor 5 6 gün sürer ve açık konuşmak gerekirse hem daha fazla oluyor hemde yoğun araştırıyorum yerleşme kanamasına benziyor2 gun sonra 2 katina cikarsa gebelik var demektir degeriniz dusuk ama umut kesilmez benimde bi kere 9.73 olmustu kanama da olmamistim 3 gun sonra sifirlandi yani bu degerler riskli degerler varla yok arasidir kimyasal gebelige cok yatkindir
Bu arada randevumu iptal ettiler pazartesiye doktor yokmuş maalesef ki acile gitmiştim ordada bakmadılarYenilemedin mi bugun testini
Olur mu ya ozele gidip istedigim zaman yaptrdim ben bir saate cikiyor. Devlet hastaneleri zaten karisik erteleme onu deger takibi onemli ya kimyasal olck ya da artarak devam edick bu degerler sevilmez pek net degildir cunkuBu arada randevumu iptal ettiler pazartesiye doktor yokmuş maalesef ki acile gitmiştim ordada bakmadılar
Yerlesme tabiki olabilir en dogru sonuc 2 gun sonra kan testi yada ev testleri tutabilirsin cikamiyosan gebelik varsa hergun test koyulasr benim gebigimde 47cikmisti tekrar kimyasal olur diye kan testine de gidemiyodum her sabah ev testi tuttum gittikce koyulasti bu sekilde de anlayabilrsin degerinin yukseldiginiIlk defa başıma böyle bisey geliyor daha öncesinde hiç böyle bişeyle karşılaşmadım korkuyorum açıkçası test yapmaya da yani lekelenmem oldu ama regli gibi de değil lavaboya gittiğim de geliyor sadece pencereye bugün hiç gelmedi ayrıca regli olsam daha farklı oluyor 5 6 gün sürer ve açık konuşmak gerekirse hem daha fazla oluyor hemde yoğun araştırıyorum yerleşme kanamasına benziyor
Özelde de 3 tane doktor var 2 si izinli diğerini de kimse önermiyor kafam çok karışık napacagimi şaşırmış durumdayımOlur mu ya ozele gidip istedigim zaman yaptrdim ben bir saate cikiyor. Devlet hastaneleri zaten karisik erteleme onu deger takibi onemli ya kimyasal olck ya da artarak devam edick bu degerler sevilmez pek net degildir cunku
Ben en iyisi hafta 5 6 tane test alıyım sürekli test yapıyımYerlesme tabiki olabilir en dogru sonuc 2 gun sonra kan testi yada ev testleri tutabilirsin cikamiyosan gebelik varsa hergun test koyulasr benim gebigimde 47cikmisti tekrar kimyasal olur diye kan testine de gidemiyodum her sabah ev testi tuttum gittikce koyulasti bu sekilde de anlayabilrsin degerinin yukseldigini
Zaten doktora cikmana gerek yok beta baktirmak icin.Özelde de 3 tane doktor var 2 si izinli diğerini de kimse önermiyor kafam çok karışık napacagimi şaşırmış durumdayım
Öyle de hastaneye gittiğim de kadın doğuma gitmen gerekiyor dediler bizim burda da 2 hastane var biri devler biri özel ama ikisin de de korona sıkıntısı olduğu için acaba orda da aynısı olur mu diye tereddüt ediyorum çünkü küçük biyer olduğu çok fazla umursamıyorlarZaten doktora cikmana gerek yok beta baktirmak icin.
Bu degerde doktor bsy yapamaz zaten gitsen bile. Ozel hastaneye gdyorum surekli burasi da küçük bi yer istedigim testi doktora cikmadan yaptiriyorum zsten amaci bu degil mi yenilemen gerekiyor testi yoksa herkes ayni cevabi verir burda sanaÖyle de hastaneye gittiğim de kadın doğuma gitmen gerekiyor dediler bizim burda da 2 hastane var biri devler biri özel ama ikisin de de korona sıkıntısı olduğu için acaba orda da aynısı olur mu diye tereddüt ediyorum çünkü küçük biyer olduğu çok fazla umursamıyorlar