üstüne görme tarihim doğrumu?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
benım son adet tarıhım aslında ustune gorme tarıhım
şimdi ben 11 ocakta dogum yapcam ustune gormeye gore?
acaba adet tarıhım olan zamandamı dogurcam?
kafam karıstı

Hamile kaldigin aydan itibaren hesaplicaksin ustune gordugunde sonucda zaten hamileydin bunu doktoruna soylemen lazim ama ustune gordugunu nerden biliyorsun?

üsütne gördügünü nerden biliyorsun, nasil gördün ayni uzunlukda ve sekilde mi gecti adetin ?
ayrica dr bebegi ölcerken falan ancak anlar diye tahmin ediom sen nasil bilion bunu yani üstüne gördügünü ?

üsütne gördügünü nerden biliyorsun, nasil gördün ayni uzunlukda ve sekilde mi gecti adetin ?
ayrica dr bebegi ölcerken falan ancak anlar diye tahmin ediom sen nasil bilion bunu yani üstüne gördügünü ?

adetım 4 saat sürdü toplam yani tam adet olmadı.

anommm inş benimde öledir benimde 3 ve 4 gün sürdü 4. günü zorla sürdü sonra bitti çok şaşırdım hatta 7 gün sürer normalde inş benimde böle olmuştur bu ayı iple çekiyom ilk kez adet olmım diye dua ediyom hehe adet olayım diye tedavi görüyom ama bu ay ilk kez adet olmım diyom şu hale bak :) ayrıca bebeğin hayırlısı ile doğsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…