• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme olabilir mi?

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhaba arkadaslar,

Geçen ay ayın 10 unda hastalandım ondan önceki ay 12 si ondan önceki ayda 13 ünde hastalandım.

Bu ay ise 8 inde bekliyordum 6 sında geldi.

Hiç bir belirtim yoktu.

İlişkiye ise 29 unda girmiştim eşimle.

Sadece yoğun bir bel ağrım hafif mide bulantılarım ve kasıklarıma giren iğne batması tarzında ağrılarım vardı hastalanmadan önce.

Bir kaç kezde yemek kokuları çok iğrenc koktu burnuma . Özelliklede annem barbunya yemeği yaparken o barbunya Allahım affetsin (patlak wc borusu şeklinde ) koktu burnuma. Bir kerede ter kokum değişti hamilelik yaşadığım dönemdeki ter kokum koktu .

Asıl sormak istediğim hastalandım ama normal değildi rengi. Hep kahverengi siyaha doğru dönük vs oldu .Kırmızı geldiği zamanlar çok nadir oldu . Bugün 6. günüm hala ara ara akıntılarım oluyor. Öyle çok yoğun olmadı.

Geçen günde sabah mide bulantısı vs yaşadım ardından basım döndü ve birden bilincimi kaybedip yere yığılıvermişim. Yüzüm gözüm şişti su topladı hastahanelik oldum resmen. Ama herkes hamilemisin deyip duruyor. Üstüne görme olabilir diyorlar. Annem bana hamileyken 6 ay normal şakır şakır hastalanmıs. Ben ilk gebeliğimde hiç hastalanmadım ama bunda acaba aynı şeyimi yasıyorum diyorum.

Hastalığım bittiğinde test yapsam prodüktör alıp belli olur mu?
Zaten kan pıhtılasmasıda var bende.

Benim gibi olupta hamile olan var mı?

bence direkt kanda baktırın daha garanti olur .. herkesde etkisi farklı benim annemde kaç ay regl olmuş hamileyken kimisi hiç olmuyor . kimisi üstüne görüyor kimisi görmüyor. bence bir kan testi yaptırın.

olmadı yarın sabah bi idrar testi yapayım persembede kanda baktırırım pozitif cıkarsa.

benimde reglim 1 hafta erken geldi .. üstüne görme ile ilgili bir kaç yerde okuğum kadarıyla şüpheli ilişkiden 9-10 gün sonra olurmuş kanama bende tam 10. gün geldi sendede o şekilde tarihine bakılırsa ama benim bi belirtim yok bacaklarımda sızlama oluyor kasıklarım normal adet sancısı şeklinde bide karnıma sancılar giriyor 1 haftadır :/

canım benimde öyle tam dediğin gibi belirtiler ve evet 10 gün sonra kanama basladı ama 6. gün bugün ve yeni bitiyor. rengide kahve rengiydi hep.

Arkadaşlarım bende merakımdan soruyorum hiç bi bilgim yok benim adetim normalde düzenli ama erken gelmez geç gelir her neyse adet olmadan önce enfeksiyon kaptım sma midem bulantım ağız a asit gelmesi bacak ve yüzde yanma oluyodur ve aşırı çok yemek yiyorum aman tad alımım değişti herşey saman gibi gelmeye başladı neyse sonrasında kanamam geldi su gibi adet dönemi çok ağrılı geçer benim ama hem ağrısız hem koyu renkte pıhtılıydı bi şekilde geldi 2 gün sonrasında kahverengi şeklinde leke halinde geldi normalde 5 gün sürer benim şimdi bitti ama acabamı dedim varmı ki şimdi göğüslerim de aşırı hassasiyet ve yüzümde yanmam devam ediyo çok uyuyorum hemen yorulup acıkıyorum sizce test yapmalı mıyım

Back