Üstüne görme olabilir mi?

papatyam77777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
23
7
1
26
Arkadaşlar bu ay ağır hasta oldum antibiyotik kullanacağım için adetimden iki gün önce kan testi verdim ve 2.60 çıktı. Adet günümde adetimi oldum fakat 2 gün normal 3. Kahverengi şeklinde hasta oldum ve bitti. Normalde 5-6 gün sürer 3. Günde yoğun gelir fakat bu sefer böyle olmadı. Bana garip geldi iş çıkışı test yapacağım varsa çıkar sanmıyorum ama ilk kez böyle yaşadığım içinde şaşkınım üstüne görme yaşayan oldu mu? Belirtiler neydi?

2.60 değeri öğrendiğim gün testim böyleydi predictor early testi o yüzden emin şekilde kan vermiştim ama 2.60 çıkmıştı. Kimse yok mu ya yorum yapacak boşa test yapmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_2700.png
    483,8 KB · Görüntüleme: 22
Üstüne görme dolu dolu adet şeklinde olmuyormuş benim okuduklarıma göre. Ama tabi kendinizdeki farklılıkları hissediyorsanız yapın test emin olun.

Ben üstüne görme oldum 2.hamileliğimde ve dolu dolu da kanama olmadım aksine az az geldi afedersiniz peçeteye sildiğimde geliyordu 2 gün sürmüştü kesik kesik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…