Üstüne görme olabilir mi

yorgunperi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
22
0
1
25
Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum normalde adetim bugünlerde olması gerekiyordu adetin tüm belirtileri sivilce vb. oluştu ama adet olmadım bir önceki adetimdede pembe kan gelmişti seyrek olarak ama ilerleyen günlerde yoğunlaştı pembe-kırmızı arası bi kan gelmeye başladı bu ayki adetimde gecikince acaba geçen seferki adeti üstüne görmeyle mi karıştırdım emin olamadım ? Sizin görüşünüz nedir*

Ilk defa duyuyorum yorumlari bende merak ettim

Canım önceki üstüne görme olsa bir sürü belirti olması gerekiyor sende çünkü en az 7 haftalık sayılır. Bir de üstüne görmede de çok nadir kırmızı kan gelir. Kırmızıysa üstüne görme ihtimalin çok düşük

Test yap canım varsa çıkar zaten

Ne tarz belirtiler rica etsem paylaşabilirmisiniz

Ne tarz belirtiler rica etsem paylaşabilirmisiniz
Herkeste farklı canım. Bazılarının midesi bulanır bir şey yiyemez, koku hassasiyeti olur, göğsün kahverengi yeri büyür, duygular değişir, halsizlik ve yorgunluk hissi olur vs... Kısacası vücudunda illa ki bir değişiklik olur ve fark edersin. Üstteki yorumu düzenlemiştim okudun mu bilmiyorum. Akıntın kan kırmızıysa üstüne görme ihtimali çok düşük ne yazık ki

Ama yine de test yap çıkar. Önceki üstüne görme olmasa da belki bu ay hamile kalmışsındır. O yüzden gecikmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…