Üstüne görme nasıl olur bu üstüne görme mi?(resimli)

Burcu1998

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
64
23
Hayırlı günler hanımlar adem birkaç gün geçti dün böyle bir akıntı geldi başka gelmedi akıntıyla karışık geldi göğüslerim çok hassas ve birr hafta önce çok kasık ağrısı yaşadım normalde adet olacağımda direk kanla başlar adetim. Bu ay duphaston ve klomen kusllandım ondan olabilir mi? Eki Görüntüle 3083557

Adet oluyorsunuz büyük ihtimalle .
Birde nasıl içiniz alıyor size ait bir sıvıyı başkasına atmaya insan utanır gerçekten Gecikmeli şekilde adet oluyorsunuz fikrim bu .

Yasak hanımefendi, biz kandan nasıl anlayalım ne kanaması, mantıklı mı kan paylaşmak?

Sol alt köşede düzenleme olması lazım en azından resmi kaldırın..

Adet oluyorsunuz büyük ihtimalle .
Birde nasıl içiniz alıyor size ait bir sıvıyı başkasına atmaya insan utanır gerçekten Gecikmeli şekilde adet oluyorsunuz fikrim bu .
Cidden çok şaşırıyorum bu yorumlara yasak olduğunu bilinmeden paylaşılmış bir resim ve açık saçık bir resim değil oranı buramı koymamışım. Neden utanayım ki bir akıntıdan

Cidden çok şaşırıyorum bu yorumlara yasak olduğunu bilinmeden paylaşılmış bir resim ve açık saçık bir resim değil oranı buramı koymamışım. Neden utanayım ki bir akıntıdan
Şöyle düşünün ozaman Afedersiniz dışkı resmi de atalım bence bu onunla bir yani . Adet olmak veya diğer şeyler utanılacak birsey değil tabiki ama başkası bunu görmek zorunda değil .

Sizde özelden atin o zaman veya doktora görün adet bezini atmak zorunda değilsin burada insanların midesi bulanıyor lütfen bidahada atamyin saygı lutfen

Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz fotoğraf için

Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz

Ne boş boş konuşuyorsun gerizekalı

Neden kaldırdın kanlı pedini

Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz

Ayıp değilmi kanlı pedini paylaşıyosun.

Doktorunuza da böyle gösteriyor musunuz kanlı ped resimleri

Mecbur kalınca gosterriyoruz hemen niye böyle tepki verdiniz düzgün şekilde söyleye bilirdiniz

Neden kaldırdın Mune de görseydi ya, kadının her konuda bir fikri bilgisi var zaten. Hadi onu da geçtim doktor vardır grupta o cevap verirdi .
Yükle yükle tekrar yükle kanlı pedini

X