Hayırlı günler hanımlar adem birkaç gün geçti dün böyle bir akıntı geldi başka gelmedi akıntıyla karışık geldi göğüslerim çok hassas ve birr hafta önce çok kasık ağrısı yaşadım normalde adet olacağımda direk kanla başlar adetim. Bu ay duphaston ve klomen kusllandım ondan olabilir mi? Eki Görüntüle 3083557
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne görme nasıl olur bu üstüne görme mi?(resimli)
- Konu Sahibi Burcu1998
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- üstüne görme adet kanaması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilmiyordum ama başlığa yazım resimli diy3Fotoğraf paylaşmak yasak
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.914
- 498
- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
Evet ama bu platformda yasak kaldırılcak muhtemelenBilmiyordum ama başlığa yazım resimli diy3
Cidden çok şaşırıyorum bu yorumlara yasak olduğunu bilinmeden paylaşılmış bir resim ve açık saçık bir resim değil oranı buramı koymamışım. Neden utanayım ki bir akıntıdanAdet oluyorsunuz büyük ihtimalle .
Birde nasıl içiniz alıyor size ait bir sıvıyı başkasına atmaya insan utanır gerçekten Gecikmeli şekilde adet oluyorsunuz fikrim bu .
Mantıksız olan ne? Yasak olduğunu da bilmiyordum ayrıca sadece bir soru beYasak hanımefendi, biz kandan nasıl anlayalım ne kanaması, mantıklı mı kan paylaşmak?
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Şöyle düşünün ozaman Afedersiniz dışkı resmi de atalım bence bu onunla bir yani . Adet olmak veya diğer şeyler utanılacak birsey değil tabiki ama başkası bunu görmek zorunda değil .Cidden çok şaşırıyorum bu yorumlara yasak olduğunu bilinmeden paylaşılmış bir resim ve açık saçık bir resim değil oranı buramı koymamışım. Neden utanayım ki bir akıntıdan
Sizde özelden atin o zaman veya doktora görün adet bezini atmak zorunda değilsin burada insanların midesi bulanıyor lütfen bidahada atamyin saygı lutfenCidden çok şaşırıyorum bu yorumlara yasak olduğunu bilinmeden paylaşılmış bir resim ve açık saçık bir resim değil oranı buramı koymamışım. Neden utanayım ki bir akıntıdan
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz fotoğraf için
Allah seni ıslah etsin midesiz kadın
Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz
Ne boş boş konuşuyorsun gerizekalıAllah seni ıslah etsin midesiz kadın
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Arkadaşlar adetime 5 gün vardı dün aniden siyah kan geldi benden fazla değil ama aralıklı geliyor sizce bu yerleşme kanamasimi çok afedersiniz
Ne boş boş konuşuyorsun gerizekalı
Neden kaldırdın kanlı pedini
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Ayıp değilmi kanlı pedini paylaşıyosun.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Doktorunuza da böyle gösteriyor musunuz kanlı ped resimleri
Mecbur kalınca gosterriyoruz hemen niye böyle tepki verdiniz düzgün şekilde söyleye bilirdinizDoktorunuza da böyle gösteriyor musunuz kanlı ped resimleri
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Mecbur kalınca gosterriyoruz hemen niye böyle tepki verdiniz düzgün şekilde söyleye bilirdiniz
Neden kaldırdın Mune de görseydi ya, kadının her konuda bir fikri bilgisi var zaten. Hadi onu da geçtim doktor vardır grupta o cevap verirdi .
Yükle yükle tekrar yükle kanlı pedini
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Mecbur kalınca gosterriyoruz hemen niye böyle tepki verdiniz düzgün şekilde söyleye bilirdiniz
Bana düzgün cevap ver deyip bana hakaret ettiniz. Bana gerizekalı dediniz.