Gebeliğe Hazırlık Üstüne görme mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suduro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
71
19
88
31
Arkadaşlar iyi geceler. Benm acil yardıma ihtiyacım var. Ben gecen ayın 5 inde adet oldum. Bu ayda öyşe olmalıydım. Cünkü şaşmaz. Ve beş altı gün sürer. Bu ayın 2 sinde oldum 4 ünde bitti. Yani 2 gün sürdü. Normalde bugun olmam lazımdı ama benim dün bitti hastalıgım. Cocuk düşünüyoruz. Belimde acayip agrı var. Kafamı cevirsem bile sanki belimin damarları cekiliyor. Bide belimden yanlarıma dogru agrılarım oluyor idrara cok cıkıyorum. Ve cok istifra ediyorum. Bu nedir lürtfen yardım :(

Canım yerinde olsam sabah tekrarlarım testimi bir şey kaybetmezsin neticede
Olumsuz cıkar diye cok korkuyorum. Ablamda böyle oldu benm.bilmedi ama Sonra gelecek ay adet olmayınca test yapmıs silik cıkmıs. Benmki simdi hiç cıkmaz diye korkuyorum. Cünkü hep hüsran yasadım. Sizce bu üstğne görme olabilirmi

Arkadaşlar iyi geceler. Benm acil yardıma ihtiyacım var. Ben gecen ayın 5 inde adet oldum. Bu ayda öyşe olmalıydım. Cünkü şaşmaz. Ve beş altı gün sürer. Bu ayın 2 sinde oldum 4 ünde bitti. Yani 2 gün sürdü. Normalde bugun olmam lazımdı ama benim dün bitti hastalıgım. Cocuk düşünüyoruz. Belimde acayip agrı var. Kafamı cevirsem bile sanki belimin damarları cekiliyor. Bide belimden yanlarıma dogru agrılarım oluyor idrara cok cıkıyorum. Ve cok istifra ediyorum. Bu nedir lürtfen yardım :KK43:
Yoğun ve kırmızı mıydı Peki?

Bence testi tekrarlayabilirsin canm. Sabah ilk idrarla yapılan testlerin daha iyi olduğu söyleniyor ama bilemiyorum. Bugün yapamazsanız da yarın sabahtan tekrarlayın bence. inşAllah olumlu sonuçlar iletirsin bizede canm.

Bence testi tekrarlayabilirsin canm. Sabah ilk idrarla yapılan testlerin daha iyi olduğu söyleniyor ama bilemiyorum. Bugün yapamazsanız da yarın sabahtan tekrarlayın bence. inşAllah olumlu sonuçlar iletirsin bizede canm.
İnsallah canımm Rabbim hrpimizin gönlğndekini versin

Back