• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme mi yaşıyorum

Senanur Tepe

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
3
1
16
25
Kızlar selam.
Dün akşam adet oldum tam da günümde ne önce ne sonra ama bi anormallik var kanamam nerdeyse başlamadı denecek kadar az leke leke oluyor bu normal bir durum mu sizce korktum üstüne görmemi yaşıyorum acaba diye bugün test yaptım negatif çıktı eğer hamilelik varsa bile erken mi test yapmışımdır? (10 aylık bebeğim var henüz hamilelikte düşünmüyorum haliyle Rabbim başka isteyenlere nasip etsin) öncekinde üstüne görme gibi bişey yaşamadım

Kızlar selam.
Dün akşam adet oldum tam da günümde ne önce ne sonra ama bi anormallik var kanamam nerdeyse başlamadı denecek kadar az leke leke oluyor bu normal bir durum mu sizce korktum üstüne görmemi yaşıyorum acaba diye bugün test yaptım negatif çıktı eğer hamilelik varsa bile erken mi test yapmışımdır? (10 aylık bebeğim var henüz hamilelikte düşünmüyorum haliyle Rabbim başka isteyenlere nasip etsin) öncekinde üstüne görme gibi bişey yaşamadım
Sabah ilk idrarla test yapın derim garanti olsun ama leke ile de başlıyor olabilir adetiniz

Canım test yaptın mu bir daha ben de aynı durumu yaşadım test yaptım negatıf çıktı şimdi de adetim gecikti

Kızlar selam.
Emzirme dönemi bpyunca adetin düzensiz olacağını söyler hep doktorlar ama belki siİnde düzeniniz bozulmuştur emziriyomusunuz bilmiyorum ama

Back