• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ustune gorme mi kimyasal gebelik mi?

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Kızlar öncelikle başıma geçen ay gelen durumdan baslamk istiyorum.geçen ay normal regl oldum ama olmadan bi gün önce test yaptım yok dencek kadar silik bi çizgi vardı ertesi günde regl olunca onemsemedim.normal regl gibi oldu sadece son günü çok ağrım oldu normalde hiç böyle olmazdı.neyse adet bitti iki gün sonra lekelenme oldu huylanip test yaptım bu sefer çizgi daha net çıkıyordu.sonraki gün tekrar yaptım daha koyu doktora gittim orda hcg de hamilelik çıktı ama öğrendikten sonraki gün tekrar kanamam oldu hcg düştü.bu ayda yine regl oldum ama ilk gün leke şeklinde üç günde normal gibi ama biraz daha az.geçen ay ki durumdan dolayı yine test yapmak istedim.dün yaptım bişey yoktu aynı teste bugün yine baktım.geçen ay ilk yaptığım test gibi yok dencek kadar hafif çizgi vardı. Sizce bu ne demek oluyor?

Burdada benden başka kimse yok galiba.neyse ne olduğunu birkaç gün sonra öğrenirim zaten

Kimyasal bacim. Uzme kendini de ortada bir dollenen bir yumurta yok zaten olur mu?. Surekli yasarsan bu durumu da mutlaka doktoruna git olur mu. Saglicakla

Kimyasal bacim. Uzme kendini de ortada bir dollenen bir yumurta yok zaten olur mu?. Surekli yasarsan bu durumu da mutlaka doktoruna git olur mu. Saglicakla
Sağol canım haklısın kimyasal demekki .bu ayki regl de doktora gitmeyi düşünüyorum canım

Back