How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

üstüne görme mi hamile mi?

tatlım üstüne görmüş olabilir bende enson adetımde koyu sekılde kanama görmüştüm ama adet tarıhım günündeydı ne önce kanama gördüm ne sonra.mıktarıda az dı zaten üstüne zaten belırtıler basladı kasıklarda kasılmalar vs.tam 1 ay sonra test yaptım pozıtıf cıktı ınsallah hayırlısyla sızde iyi habeler alırsınız=)

bence normal bi şekilde adet gördüyse hamile değil sadece erken adet olmuş o kadar üstüne görme olsa çok az bi kanaması olurdu

tatlım üstüne görmüş olabilir bende enson adetımde koyu sekılde kanama görmüştüm ama adet tarıhım günündeydı ne önce kanama gördüm ne sonra.mıktarıda az dı zaten üstüne zaten belırtıler basladı kasıklarda kasılmalar vs.tam 1 ay sonra test yaptım pozıtıf cıktı ınsallah hayırlısyla sızde iyi habeler alırsınız=)

ama az kan değil normal adet gününde gelen kan kadar gelmiş sonrasında 2 gün akıntısı olmuş

Son düzenleme:
mrb kızlar bişi sormak istiyorum ben normalde adetim hep gecikır gecen ay 2 gun önce oldum bu ayda 4 gun önce geldı fakat ilk 3 gün sadece pembe ve kahve rengi akıntı şeklinde geldı sureklı degıl ama 4. gun sadece tuvalete gıttıgımde kan geldı cok fazla degıl ama bugun 5. gunu ve yıne aynı cok fazla agrımda yok bu üstune gormemı bılmıyorum ama idrar testınde ne zamn bellı oluracaba ne zmn yapsam dogru olur lütfen acillll cvp yazın

mrb kızlar bişi sormak istiyorum ben normalde adetim hep gecikır gecen ay 2 gun önce oldum bu ayda 4 gun önce geldı fakat ilk 3 gün sadece pembe ve kahve rengi akıntı şeklinde geldı sureklı degıl ama 4. gun sadece tuvalete gıttıgımde kan geldı cok fazla degıl ama bugun 5. gunu ve yıne aynı cok fazla agrımda yok bu üstune gormemı bılmıyorum ama idrar testınde ne zamn bellı oluracaba ne zmn yapsam dogru olur lütfen acillll cvp yazın

havalar hormonları etkiliyor erken adet olmanız normal. adet olduğunuz tarihten 10 gün sonra test yaparsanız doğru sonucu verir. ya da doktora gidip kan testi yaptırır hemen sonuç alabilrsiniz.

Bayanlar bişey sorcam üstüne görme dedikleri normal adetten nasıl farklı olur mesela
Normalde 5-6 gün sürüyoken bu kez 4-5 günde bitmiş ve daha az yoğunlukta
daha kahverengimsi renk olarak yani ( normalde gayet kırmızıyken), daha katı gelmişse bu şüphelenilcek durum mudur?

Bayanlar bişey sorcam üstüne görme dedikleri normal adetten nasıl farklı olur mesela
Normalde 5-6 gün sürüyoken bu kez 4-5 günde bitmiş ve daha az yoğunlukta
daha kahverengimsi renk olarak yani ( normalde gayet kırmızıyken), daha katı gelmişse bu şüphelenilcek durum mudur?

canım soruna cevap veren olmamış bende belki yardımcı olurum diye yazıyorum internetten arastırdım bana da olmuştu böyle şüphelenmiştim üstüne görme dediğimiz şey : Üstüne görmede en önemli kurallardan bir tanesi şudur : Üstüne görme, gebe kalınmasına hamile kalınmasına rağmen adet görmek demektir. bu durum genelde gebeliklerin yüzde yarımında yani 200 de birinde görülen birşeydir. Mesala diyelim ki bir kadın hamilelik planlıyor, yada hamilelik planlamıyor korumasız bir ilişkiye girdi, ondan sonra 28. gününde adet kanaması gördü. Bu durumda kadın ya üzülecektir gebelik isteyipte regl olduğu için yada sevinecektir bebek istemediği için. Aslında durum onun dediği gibi yada bildiği gibi değildir. Zira içeride hamilelik başlamış olabilir. Üstüne adet görme durumunda; normalde adet olduğu gibi yoğun şekilde adet değilde, lekelenme şeklinde çok kısa süreli bir regl görürse bu üstüne görme diyede değerlendirilebilir. Aslında az miktarda regl olan kişi bunu hamilelik yok olarak alacaktır. Ama aslında gebeliği oluşmuştur

ben de melekler mekanınından arastırmıstım test yaptırmakta ve doktora gitmekte fayda var , ben de tedirgin olmuştum daha yeni evliyim ve hemen çocuk olsun istemiyorum çok şükür ki değilim test yaptırdım zaten böyle bi durumun olma ihtimali 200 de 1 imiş umarım yardımcı olmusumdur tatlım

Son düzenleme:
Back