- 12 Haziran 2023
- 83
- 59
- 8
- 28
- Konu Sahibi Basakburcuu
-
Yanlış anlamayın ama biz bunu görmek zorunda degiliz lütfen silermisiniz miyde bulantıcıMerhaba benim adetime 5 gün var yumurtlamamı değerlendirdik ve o günden beri göğüslerim aşırı sisti ve damarlar besbelli. Bugün de kasık ağrım var ve bir kere pecetete silinen kahverengi akıntı oldu. Sizce üstüne görmemi ve ağrı olması normal mi? Fotoğraf için kusura bakmayın
Evet yaaBu ne ya sabah sabah bunu görmek zorunda mıyım Allah aşkına başlık yanına bi uyarı vs yazın ne düşüncesiz insanlarsınız be
Kan verdiniz mi benim reglime daha 4 5 gün var leke dün gece geldi bekleyip kan vereceğimYa benimde 6 gün gecikince test yaptım negatif çıktı sonra akşam oldu gece 1 falandı lavaboya gittim ve pembemsi cok çok az akıntıyla beraber leke değdi artık hasta oldum dedim ped taktim uyudum diğer günü kalktığımda pedimde tek damla leke yok ve şuan 8.gundeyim hayla adet olmadım ama dundendir aşırı kasık ağrısı yasiyorum öldüm resmen ve ilk defa benim bu ay göğüs ağrım hiç olmadı acaba gece gelen leke yerleşmemiydi test verince yerleşme olmamisti diye mi negatif çıktı diyorum
Ay kes meraklısı gibi hemen bakmasaydınız sizde daha önce bir sürü paylaşan gördüm bakmam istemediğimi es geçtim hem bakıp hem yorum yapıyorsunuz.yasak diye mune bas bas bağırıyor. Bunlarda tık yok. Senin bi tarafından akanı millet burda görmek zorunda mı
uyardın mı ablacım. Kapağa yazdın mı fotoğraf var diye. Masumane konu olarak girdim. Bir tarafından akanla karşılaştım. Ne pis insansın, at arkadaşına ablana annene. Ailenize gösteremediğiniz her türlü pisliği burda anonimliğe güvenerek gösteriyorsunuzAy kes meraklısı gibi hemen bakmasaydınız sizde daha önce bir sürü paylaşan gördüm bakmam istemediğimi es geçtim hem bakıp hem yorum yapıyorsunuz.
İşin gücün yok benim konuma yazıyorsun neyse moralimi bozmana izin vermeyeceğim. kusura bakma ilkez üye olmuştum bir heyecanla attım ve sildim hemen hamileymişim. İyi günleruyardın mı ablacım. Kapağa yazdın mı fotoğraf var diye. Masumane konu olarak girdim. Bir tarafından akanla karşılaştım. Ne pis insansın, at arkadaşına ablana annene. Ailenize gösteremediğiniz her türlü pisliği burda anonimliğe güvenerek gösteriyorsunuz
Merhaba benim adetime 5 gün var yumurtlamamı değerlendirdik ve o günden beri göğüslerim aşırı sisti ve damarlar besbelli. Bugün de kasık ağrım var ve bir kere pecetete silinen kahverengi akıntı oldu. Sizce üstüne görmemi ve ağrı olması normal mi? Fotoğraf için kusura bakmayı
Sadece akıntın bu mu geldi
10 gündür de kasıkta ağrı vardı adete 4 gün vardı be test yaptım negatif testten 3 saatsonra leke gördüm gebelik var Mıdır bilgisi olanlar yazabilir miMerhaba benim adetime 5 gün var yumurtlamamı değerlendirdik ve o günden beri göğüslerim aşırı sisti ve damarlar besbelli. Bugün de kasık ağrım var ve bir kere pecetete silinen kahverengi akıntı oldu. Sizce üstüne görmemi ve ağrı olması normal mi? Fotoğraf için kusura bakmayın
Benim de adete 4 gün kala oldu lekelenme gebelik olabilir miYa benimde 6 gün gecikince test yaptım negatif çıktı sonra akşam oldu gece 1 falandı lavaboya gittim ve pembemsi cok çok az akıntıyla beraber leke değdi artık hasta oldum dedim ped taktim uyudum diğer günü kalktığımda pedimde tek damla leke yok ve şuan 8.gundeyim hayla adet olmadım ama dundendir aşırı kasık ağrısı yasiyorum öldüm resmen ve ilk defa benim bu ay göğüs ağrım hiç olmadı acaba gece gelen leke yerleşmemiydi test verince yerleşme olmamisti diye mi negatif çıktı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?