üstüne görme mi bu lütfen yaşayanlar cevap yazsın

Basakburcuu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
83
59
8
28
Merhaba benim adetime 5 gün var yumurtlamamı değerlendirdik ve o günden beri göğüslerim aşırı sisti ve damarlar besbelli. Bugün de kasık ağrım var ve bir kere pecetete silinen kahverengi akıntı oldu. Sizce üstüne görmemi ve ağrı olması normal mi? Fotoğraf için kusura bakmayın

Yanlış anlamayın ama biz bunu görmek zorunda degiliz lütfen silermisiniz miyde bulantıcı

Ya benimde 6 gün gecikince test yaptım negatif çıktı sonra akşam oldu gece 1 falandı lavaboya gittim ve pembemsi cok çok az akıntıyla beraber leke değdi artık hasta oldum dedim ped taktim uyudum diğer günü kalktığımda pedimde tek damla leke yok ve şuan 8.gundeyim hayla adet olmadım ama dundendir aşırı kasık ağrısı yasiyorum öldüm resmen ve ilk defa benim bu ay göğüs ağrım hiç olmadı acaba gece gelen leke yerleşmemiydi test verince yerleşme olmamisti diye mi negatif çıktı diyorum

Bu ne ya sabah sabah bunu görmek zorunda mıyım Allah aşkına başlık yanına bi uyarı vs yazın ne düşüncesiz insanlarsınız be

Kan verdiniz mi benim reglime daha 4 5 gün var leke dün gece geldi bekleyip kan vereceğim

Sizin gebelik olabilir ben testi geciken adetimin 6 günü sabahı verdim negatif dendi akşam da pembe leke gördüm bugün 8.gunu hayla kanamam yok sadece 2 damla pembe leke geldi o gece

Ay kes meraklısı gibi hemen bakmasaydınız sizde daha önce bir sürü paylaşan gördüm bakmam istemediğimi es geçtim hem bakıp hem yorum yapıyorsunuz.
uyardın mı ablacım. Kapağa yazdın mı fotoğraf var diye. Masumane konu olarak girdim. Bir tarafından akanla karşılaştım. Ne pis insansın, at arkadaşına ablana annene. Ailenize gösteremediğiniz her türlü pisliği burda anonimliğe güvenerek gösteriyorsunuz

İşin gücün yok benim konuma yazıyorsun neyse moralimi bozmana izin vermeyeceğim. kusura bakma ilkez üye olmuştum bir heyecanla attım ve sildim hemen hamileymişim. İyi günler

10 gündür de kasıkta ağrı vardı adete 4 gün vardı be test yaptım negatif testten 3 saatsonra leke gördüm gebelik var Mıdır bilgisi olanlar yazabilir mi

Benim de adete 4 gün kala oldu lekelenme gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…