• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstune gorme lutfen yardimm

Sevipitircigi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
19
11
18
30
Merhaba kızlar nasıl basliycam bilemedim benim normalde adet zamanim gelmisti normalde duzensiz olurum yine 9 gun falan gecmisti yaklasik dort bes gündur kahverengi lekelenmelerim oluyor ve arada koyu kırmizı lekelenme geliyor bu ay cocuk dusunurek korunmasız denemeler yaptik hamilelik icin sizce üstüne gorme olayi mi yasiyorum goguslerimde hafif hassasyet var ve adet sancisi normalde olurdu ilk iki gun bel agrim karin agrim cok olurdu simdi arada bir agri vuruyor sonra geciyor bana yardimci olurmusunuz

Merhaba kızlar nasıl basliycam bilemedim benim normalde adet zamanim gelmisti normalde duzensiz olurum yine 9 gun falan gecmisti yaklasik dort bes gündur kahverengi lekelenmelerim oluyor ve arada koyu kırmizı lekelenme geliyor bu ay cocuk dusunurek korunmasız denemeler yaptik hamilelik icin sizce üstüne gorme olayi mi yasiyorum goguslerimde hafif hassasyet var ve adet sancisi normalde olurdu ilk iki gun bel agrim karin agrim cok olurdu simdi arada bir agri vuruyor sonra geciyor bana yardimci olurmusunuz
Üstüne görme yani yerleşme kanaması denilen şey 4-5 gün sürmez ama hamilelik o kadar ilginç birşey ki kişiden kişiye de değişiyor herşey. Bu yazdıklarınız karşısında kimse evet üzerine görmüşsün diyemez o yüzden en garantisi test yapmalısınız. Ama ben hamile olduğunuzu sanmadim inşallah oylesinizdir

Ben 6. Haftamdayım ve aynı belirtileri yaşadım daha keseyi görememiştim dış gebelik geçirdiğimi düşündüm çünkü çok da ağrım vardı dün gece acile gittim ve keseyi gördüm :) o yüzden kişiden kişiye değişiyor bu durum. Yerinizde olsam hemen test yapardım.
İnşallah bekliyorsanız mutlu haberi alırsınız 🌹

Bence bi test yapın derim.yerleşme kanaması olabilir ama 9 gün sürer mi bilemedim 🙄
İnşallah hamişsinizdir

Ben 6. Haftamdayım ve aynı belirtileri yaşadım daha keseyi görememiştim dış gebelik geçirdiğimi düşündüm çünkü çok da ağrım vardı dün gece acile gittim ve keseyi gördüm :) o yüzden kişiden kişiye değişiyor bu durum. Yerinizde olsam hemen test yapardım.
İnşallah bekliyorsanız mutlu haberi alırsınız 🌹
İdrar testi yaptim negatif çiktı☹️

Back