Normal adet olur gibi geliyor kanamam şuan. Tekrar test alıp yağsam mı yoksa direk kan mı versem bilemedim çünkü çok silik çıktı.benim tam 3 gün sürdü . kahve ve siyaha dönük lekelenme ve inanılmaz fazla bir adet ağrısı çektim . 3 günün sonunda test yaptım . eğer ki önceden yapmış olsaydım muhtemelen ben bu çocuğu düşürüyorum derdim öyle bir ağrım oldu . ama çok şükür gebeliğim devam ediyor.
kimyasal yaşıyor olabilrsinizNormal adet olur gibi geliyor kanamam şuan. Tekrar test alıp yağsam mı yoksa direk kan mı versem bilemedim çünkü çok silik çıktı.
regl kanı gibi olmamalı diye biliyorum yerleşme kanamasının . bilemedim canım kan versende kimyasala dönebilir gibiNormal adet olur gibi geliyor kanamam şuan. Tekrar test alıp yağsam mı yoksa direk kan mı versem bilemedim çünkü çok silik çıktı.
Daha önce 2 kere kimyasal geçirdim. Bu şekilde olmamıştı. Yaptığım tüm testler de erkenden pozitif görmüştüm. Bunda bu sabahki yaptığımda pozitif çıktı. Diğerleri negatiftikimyasal yaşıyor olabilrsiniz
Rengi normal kanama gibi. Kan vereyim en temiziregl kanı gibi olmamalı diye biliyorum yerleşme kanamasının . bilemedim canım kan versende kimyasala dönebilir gibi
adet kanı gibi olması kimyasala yorulur,Daha önce 2 kere kimyasal geçirdim. Bu şekilde olmamıştı. Yaptığım tüm testler de erkenden pozitif görmüştüm. Bunda bu sabahki yaptığımda pozitif çıktı. Diğerleri negatifti
evet bencede 2 günde bir kan verip artış takip edinRengi normal kanama gibi. Kan vereyim en temizi
Sonucunuz ne oldu hamiş misinizRengi normal kanama gibi. Kan vereyim en temizi
Peki normalde adetten once3hic lekelenme yasamamis birisi olarak bubay adetimden 3 gün önce 3 gunsuren kahverengi sadece peceteye silince gelen ce camasirimda 1 damla lekelenme oldu. Ama dün bat tarihimde ve akşamına da kanama arttı ve regl oldum. Normalde sancidan kivrNan ben tam test yapayim diye wc ye gidince gördüm kanamayi. Ve bu ay + olarak bel agrim gogus agrim cok fazlaydi normalde hic yasamam. Kimyasal mi oluyor buadet kanı gibi olması kimyasala yorulur,
açık pembe kahverengimsi ise yerleşme olabilir
kav verip 2 günde 1 takiple netleştirebilirsiniz
Merhaba canım o gün regli oldum. 3 gün sürdüSonucunuz ne oldu hamiş misinizbenzer bir durum yaşıyorum da
Bende oldum regl o zaman. Şimdi yarın bakalım olacakmı bence hamisim ama bakalımMerhaba canım o gün regli oldum. 3 gün sürdü