Üstüne görme hamilelik lütfen yardım

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.835
108
Hanımlar merhaba başınıza böyle bişey geldi mi merak ediyorum . Adet olmadan önce eşimle çocuk calışmalarına başlamıştık neyse ben adet gördüm olsun hayırlısı böyleymiş dedim.adetim bitikten sonra 1 hafta sonra mide ağrım yanmam çok fena şekilde arttı kasık ağrısı cabası. Adetim normal de 5 6 gün sürerdi bu sefer az sürdü. 3 4 gün falan. Acaba üstüne görmüş olabilirmiyim sadece merak başınıza böyle bişey geldi mi benle paylaşırsanız sevinirim yorumlarınızı alıp öyle test yapmak istiyorum

Benim oldu normal kanama ama yarım saat sürdü sonra bir daha olmamıştı bence hamile değilsiniz ama test yaptınız mı hiç

Benim oldu normal kanama ama yarım saat sürdü sonra bir daha olmamıştı bence hamile değilsiniz ama test yaptınız mı hiç
Yapmadım yapıcam işte yorum alayım dedim

Merhaba canım. Ben de 3 ay adet gördüm bu ay gecikme de hem de 5 gün! Yani test alıp yapsam mı bilemedim ayrıca son ay regl im de az devam etti? Ama aşırı derecede şüphe var bakalım yazarım.

Merhaba canım. Ben de 3 ay adet gördüm bu ay gecikme de hem de 5 gün! Yani test alıp yapsam mı bilemedim ayrıca son ay regl im de az devam etti? Ama aşırı derecede şüphe var bakalım yazarım.
Yaz canım merak ediyorum

Yaz canım merak ediyorum
merhabalar ne alemdesiniz yazmayalı epey olmuş bebeğiniz oldu mu görünce yazmak istedim. benim o günlerdeki şüphe boşmuş neyse ki. bugünlerde öyle Bi. şüpheye girdim bulantı baş dönmesi falan ama regl de gördüm o da 1 gün yoğun Bi kaç gün leke tarzında test yapsam çıkmaz da kanda varsa çıkabilir mi acaba 15 gün oldu regl başlama ve bitme +?

merhabalar yazan olmamış hanımlar bben bugün kan verdim diğer tahlillerim Temiz çıktı. beta hcg sonucunu bekliyorum bakalım

merhabalar yazan olmamış hanımlar bben bugün kan verdim diğer tahlillerim Temiz çıktı. beta hcg sonucunu bekliyorum bakalım
hamilelik çıkmamış neyse ki ferritin ve d vitamini değerleri dibe vurmuş hal böyle olunca bulantı baş dönmesi ve daha Bi çok belirti gebelik şüphesi getiriyor haliyle bilginiz olsun sizin de

arkadaşlar sanırım yanıldım hamilelik olabilir, ferritin falan hikaye evet dibe vurmuş ama gebelikten olabiliyormuş ayrıca günüm de 7 gün geçiyor. 2 buçuk yıl olmadı doğum yapalı hamilelik hislerini aynı şekilde yaşıyorum. bulantı, koku hassasiyeti, aşerme.. ve ev de dahil henüz kimsenin haberi yok bu şüphelerimden. pazartesi bir test alıp yapmayı düşünüyorum sonrası Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…