Üstüne görme hakkında..!!

esmeralda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
284
168
73
Kızlar merak ettiğim bir konu var. Burada pek denk gelmedim bu konuya, üstüne görme olayını yaşayıp hamile kalan var mı aranızda? Üstüne görmede adet olayı her ay ki gibi normal mi oluyo yoksa az bir miktar mı geliyo?? Az önce bir sitede okudum adet görüp 3-4 ay sonra gebe olduğunu öğrenen oluyomuş, yani bu adet dönemleri eğer normal adet dönemi gibi olursa anlayamaz insan gebe olup olmadığını, az bir miktar gelirse anlaşılır sanırım.. Demem o ki son 3 aydır kilo aldığımı hissediyrm ve fazlaca şişkinlik oluyo.. Şu yazıyı okuyunca da tedirgin oldum, var mı çevrenizde normal adet dönemi gibi yaşayıp hamile olduğunu sonradan öğrenen ???:18:

cnm bende cok araştırdım 25 mayıda bende adet oldum kahrengi akıntı ile başladı 2 gün sürdü bende üstüne gördümmü diye araştırdım ama bu ayki adeti beklemekten başka caremiz yok senin nasıl oldu azmı geldi adetin

benim üstüne görme olmuştu.ama şöyle oldu.6 gün adet gördüm aradan 3/4 gün geçti 2-3 gün de leke gibi geldi 1 hafta sonra tahlilde hamile olduğum ortaya çıktı.dr.a dedim nası olur ben adet gördüm sonrasındada kanamam oldu diye üstüne görmüşsün böyle olabiliyor dedi.benim için süper bir gündü.darısı bebek isteyen herkezeeeeee.Rabbim herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu

Ben son 3 aydır tamam bu ay hamileyim dedim hep, ama adet gördüm her ay ki gibi normal bir şekilde. Az değildi yada 1-2 günlük değildi..Merak ettm üstüne görmede her ay olunduğu gibi adet görüp bir kaç ay sonra gebe olduğunu öğrenen var mı diye??

Anladım cnm kendini pskilojikmen odakladıysanda olabilir istersen bi kan testi yaptırabilirsin kafanda kalmasın soru işareti

6 gün fazla ama, normal adet oldun yani.. Peki doktora ne şikayetiyle gittin ki?? Bu arada aminn inşallah cnm..

Anladım cnm kendini pskilojikmen odakladıysanda olabilir istersen bi kan testi yaptırabilirsin kafanda kalmasın soru işareti

Aslında pek kafama takmamaya calışıyrm.. 1 seneyi bekledim doktor için, bu ay da olmazsa doktora gidecem.. gerçi hoş her ay deneme olmadı ama olsun doktora bi gideyim belki şu bahsedilen klomen tedavisi varmış ona başlar.. Hayırlısı ya, ama her ay da tamamdır bu ay kesin hemileyim diyip kırmızı kartı görmekten de sıkıldım artık Bakalım bu aksam test yapıcam , hepimiz için hayırlısı olsunnn...

aynen cnm hayırlısı hakkımızda haberdar et testeen bizide 1 sene olmuş bencede doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…