• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme hakkında yorum?

TopukluPollyanna

Life is beatiful!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.040
2.183
158
40
İSTANBUL
Herkese merhabalar,

Hafta ortası test yapacağım fakat sizlere de tecrübelerinizden ötürü danışmak istedim,

1 kasım son regl tarihim ve 27 kasımda tekrar regl olmam gerekiyordu.
26 kasım hafif pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da koyu bir kanama (her zamankinden daha az ve daha az yoğun), 28 Kasım sabahı da biraz vardı ve sonra kesildi.29 Kasımda sabah kalktığımda pedim tertemizdi ve peçete ile sildiğimde kahverengi tortulu gibi bir akıntı geldi...Sonrası yok...
İnanılmaz sağ kasık ve sağ bel ağrım var...

Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır, benzer durum yaşayanlar da yorum yapabilir mi?
Teşekkürler, iyi haftalar.

Ben geçtiğimiz ayki reglimi böyle yaşamıştım ve hamile değildim canım. Kırmızı akıntı olduysa muhtemelen regl olmuşsundur. Kan testi yaptırsan?

Evet, israr testi yaptırdığımda negatif çıktı zaten, kan testi yaptıracağım muayenede ama geç döllenme gibi bir ihtimal düşünmüyorum sanırım artık, teşekkürler lolalucy

Bu sabah ofise geldiğimde daha önce ki dr uma sordum, test yap dedi bende yaptım negatif çıktı dedim, 2 hafta sonra tekrar test yap o halde yazmış...Geç döllenme vs olabilir mi bilemedim açıkçası...

Her hamilelikte üstüne görme olmalı mı? çok merak ediyorum. Yani üstüne görme gibi bir kanama olmadan hamile kalınmıyor mu?

merhaba kızlar ben de 25 26 günde bir adet oluyorum.bu ay 10 gün gecikti adetim. 4üncü gün testim negatif çıktı.dün 36. günümde adetim geldi ama bir ped kullandım sadece varla yok arası bişey. bugün sadece leke var acaba ben de mi üstüne gördüm.tekrar test yapayım mı bi akıl verir misiniz??

merhaba kızlar ben de 25 26 günde bir adet oluyorum.bu ay 10 gün gecikti adetim. 4üncü gün testim negatif çıktı.dün 36. günümde adetim geldi ama bir ped kullandım sadece varla yok arası bişey. bugün sadece leke var acaba ben de mi üstüne gördüm.tekrar test yapayım mı bi akıl verir misiniz??

Vallahi kendi durumumla ilgili yarın dr a gideceğim halde hala tırım tırım araştırıyorum :D İstersen test yap yine, olmazsa kana baktırırsın :)

Kızlar belki size fikir olur diye ben yaşadığımı paylaşayım dedim.
Ben adet günüme üç dört gun kala koyu kahverengi şeklinde lekelenmeler yasadim bi daha sonra açıklaşti. En sonunda pembemsi oldu ve kesildi. Bir kac gün hiç bi akinti yaşamadım. Adet gunum iki gun geçince test yaptim çizgi hemen belirdi.

Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla bu üstüne görme normalden çok az lekelenme şeklinde oluyor. Normal adetten çok farkli. Hani bazılarımiz yaşıyordur adetin son günü kanama azalır kahverengi alıntılar olur. Iste onun gibi bişey. Çok da sürmuyor. Üç dört günde kesiliyor. Daha evvelki gebeliğimde de yaşamıştım bunu. Umarim yardimci olmuşumdur

Allah isteyen herkesin muradıni tez vakitte versin.

Herkese merhabalar,

Hafta ortası test yapacağım fakat sizlere de tecrübelerinizden ötürü danışmak istedim,

1 kasım son regl tarihim ve 27 kasımda tekrar regl olmam gerekiyordu.
26 kasım hafif pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da koyu bir kanama (her zamankinden daha az ve daha az yoğun), 28 Kasım sabahı da biraz vardı ve sonra kesildi.29 Kasımda sabah kalktığımda pedim tertemizdi ve peçete ile sildiğimde kahverengi tortulu gibi bir akıntı geldi...Sonrası yok...
İnanılmaz sağ kasık ve sağ bel ağrım var...

Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır, benzer durum yaşayanlar da yorum yapabilir mi?
Teşekkürler, iyi haftalar.
merhabalar gittiniz mi doktora baktırdınız mı kanınıza sonucu merak ediyorum da,rabbim gönünüze gore versin:)

Kızlar mrblar bende bebis isteyenlerdenim ve bu ay bende bir gariplik var. Normalde adet donemimde sag kasigim agrirdi bu ay sol kasigim oluo ve bugun 2 gun gec olarak bi kanamam basladi ama herzamanki adet kanamam gbi deil hamileyim desem gogsum agrimio hamileligi kani gorunce konduramiyorum.ama belim cok agrio bide sabah atesmi olctgmde 36.6 di normalde aksamlarida olcuyorum sabah neyse aksamda aynisi cikardi bu aksam 36.9 cikti normalde adet olunca ateşim 36.4 e dusuodu ben anlamadm vucudumda bisiler oluo ama ne korkmayada basladim doktorada gidicem. Birde sol kasigimin ustu daha sert ve sanki findik kadat bi agirlik var gibi.sizce bu belirtiler nedir.kalp carpintim oluyor 2 ay oncede olmstu doktra gttm kalp guatr testleri yapildi bisi cikmadi kan ilaci verildi kullanmaya basldgm ghi gecmsti bu ay o ilaclari kullandogm halde kalbim carpio.10 gun oncede bi anda ateslendim 38.5 a cikti atesim grip oluom dedim ama sabah kalkinca gayet iyiydim. Bu konu hakkinda bilgisi olan lutfen payalasbilrmi benimle

Kızlar bu ay adet günüm 30 kasımdı 28 günde bir adet görürüm ve hep düzenlidir adetlerim ve ağrılı geçer ..
Ama bu ay adet günümden itibaren koyu kahve koyu kıvamlı lekeler geldi az az .. Ve git gide açılmaya başladı ve su gibi sanki kasık ağrım 2 gündür belli belirsiz olup geçiyor ..
Adetime 3 gün kala kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim beta 1.6 çıktı yani hamile değilim ..
geç Döllenme desem değil çünkü eşimin sperm sayısı problemli olduğu için doğal yolla gebe olmam ancak bir mucize ..
Çocuk çabamız yok zaten olsa da tüp bebek tek çare ama korunmuyoruz da nasılsa doğal yoldan olmaz diye ..
Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Kızlar bu ay adet günüm 30 kasımdı 28 günde bir adet görürüm ve hep düzenlidir adetlerim ve ağrılı geçer ..
Ama bu ay adet günümden itibaren koyu kahve koyu kıvamlı lekeler geldi az az .. Ve git gide açılmaya başladı ve su gibi sanki kasık ağrım 2 gündür belli belirsiz olup geçiyor ..
Adetime 3 gün kala kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim beta 1.6 çıktı yani hamile değilim ..
geç Döllenme desem değil çünkü eşimin sperm sayısı problemli olduğu için doğal yolla gebe olmam ancak bir mucize ..
Çocuk çabamız yok zaten olsa da tüp bebek tek çare ama korunmuyoruz da nasılsa doğal yoldan olmaz diye ..
Böyle bir şey yaşayan var mı ?

bunu ikinci hamileliğimde yaşadım. adet tarihimden birkaç gün önce kahverengi akıntı başladı sonra az miktarda kanama sonra yine kahverengi akıntı ve birkaç güne rengi açıldı ve bitti. adetim üç gün geçince tahlil sonucu pozitifti. doktorum yerleşme kanaması demişti.
ilk hamileliğimde de kahverengi akıntı sonra kanama oldu ama yaklaşık bir ay sürdü arada kanamalarla birlikte. o zaman düşük tehlikem vardı, şiddetli ağrım oluyordu.

Back
X