• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme hakkında yorum?

bunu ikinci hamileliğimde yaşadım. adet tarihimden birkaç gün önce kahverengi akıntı başladı sonra az miktarda kanama sonra yine kahverengi akıntı ve birkaç güne rengi açıldı ve bitti. adetim üç gün geçince tahlil sonucu pozitifti. doktorum yerleşme kanaması demişti.
ilk hamileliğimde de kahverengi akıntı sonra kanama oldu ama yaklaşık bir ay sürdü arada kanamalarla birlikte. o zaman düşük tehlikem vardı, şiddetli ağrım oluyordu.

Benim şimdi kanamaya çevirdi ve çok şiddetli ağrım var ..
Hamile kalmam çok küçük bir ihtimal o yüzden bekliyorum .. İlk kez böyle birşey yaşıyorum bakalım ..
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için .

Kızlar bu ay adet günüm 30 kasımdı 28 günde bir adet görürüm ve hep düzenlidir adetlerim ve ağrılı geçer ..
Ama bu ay adet günümden itibaren koyu kahve koyu kıvamlı lekeler geldi az az .. Ve git gide açılmaya başladı ve su gibi sanki kasık ağrım 2 gündür belli belirsiz olup geçiyor ..
Adetime 3 gün kala kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile doktora gittim beta 1.6 çıktı yani hamile değilim ..
geç Döllenme desem değil çünkü eşimin sperm sayısı problemli olduğu için doğal yolla gebe olmam ancak bir mucize ..
Çocuk çabamız yok zaten olsa da tüp bebek tek çare ama korunmuyoruz da nasılsa doğal yoldan olmaz diye ..
Böyle bir şey yaşayan var mı ?

canım benimki de bu ay öyle oldu diyebilirim ben de düzenli olurum adetlerimi 28 günde bir ama bu ay 3 gün geçti ve adet tarihinden 2 gün önce sancılarım başladı ha oldum ha olsam derken 5. Günün sonunda adet oldum önce pembe sonra 2-3 gün yogun su gibi ardından da kahve acaba üstüne mi gördüm ki? Sen naptn

canım benimki de bu ay öyle oldu diyebilirim ben de düzenli olurum adetlerimi 28 günde bir ama bu ay 3 gün geçti ve adet tarihinden 2 gün önce sancılarım başladı ha oldum ha olsam derken 5. Günün sonunda adet oldum önce pembe sonra 2-3 gün yogun su gibi ardından da kahve acaba üstüne mi gördüm ki? Sen naptn

Benim sonradan normal adet gibi oldu ama kısa ..
Hamile değilim .. İlk kez ben de böyle bir şey yaşadım bu tarz durumlar genelde üstüne görme oluyor ..
Benim durumum itibari ile pek şühpelerim çok çok küçüktü ..

Kızlar merhaba,

Bende bu ay adet oldum güya ama normalde adet olduğum gün sancıdan ölürüm hiç sancılanmadım ve 2 gün boyunca adet yoğunluğu kadar yoğun bir şekilde kanamam oldu ama rengi hiç kırmızı gelmedi. Nerdeyse siyaha yakın bi şekilde koyu geldi hep. hiç kırmızı göremedim. Yumurta takibi yapıyorum ve ilişkiye testin yumurtlama günlerine göre girdik. kasıkta batma gögüslerde ağrı vs hepsi vardı ama bu kahve kanama ile adet olduğumu düşünüyorum. bir de yumurtlama testimde adetime 1 hafta kala yumurtlaığım çıktı ve adet olana kadarda hep çift çizgi gördüm. Geç döllenmelerde böyle kanama olabiliyormu ? Varmı böyle olupta hamile kalan :KK22:?

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

Merhabalar,

bence bekleyin kesinlikle yerleşme kanaması olabilir. Kanda çıkmayıp yine de gebelik yaşayanlar oluyor...
Ama değilse de içinizi sıkmayın :KK19: İnşallah gonlünüzce şekillenir sureciniz.

lütfen ayrdımcı olun ne olur beta hgcm 34 cıktı 2 gun sonra test yaptıdım 100yukseldı ve kanamama basladı sonradoktor duseblırdedı kan testı yaptı baktıkı 2ye katladı kanamam haladevam edıyor fakjat beta hgcm yukselıyor doktorda anlam veremedı kanamam kahverengı pembemsı ve sueklı gelmıyor ara ara gelıyor annem banahamleyken 2 ay adet gormus fakna vaamamıs 2 aydaansona bana hamle oldugunu anlamıs acaba bende ustunemı goruyorum kac gun suucek bukanama benm gbı olan varm

lütfen ayrdımcı olun ne olur beta hgcm 34 cıktı 2 gun sonra test yaptıdım 100yukseldı ve kanamama basladı sonradoktor duseblırdedı kan testı yaptı baktıkı 2ye katladı kanamam haladevam edıyor fakjat beta hgcm yukselıyor doktorda anlam veremedı kanamam kahverengı pembemsı ve sueklı gelmıyor ara ara gelıyor annem banahamleyken 2 ay adet gormus fakna vaamamıs 2 aydaansona bana hamle oldugunu anlamıs acaba bende ustunemı goruyorum kac gun suucek bukanama benm gbı olan varm

En güzeli stress yapmaman ve dinlenmen canım... Tüm gün yat demiyorum ama en azından bir süre seni yoracak uzun süre ayakta kalacagın şeyler yapmaman...Moralin yüksek olsun betan artıyor en önemlisi de suan için bu :KK200:

En güzeli stress yapmaman ve dinlenmen canım... Tüm gün yat demiyorum ama en azından bir süre seni yoracak uzun süre ayakta kalacagın şeyler yapmaman...Moralin yüksek olsun betan artıyor en önemlisi de suan için bu :KK200:

Beta artıo ama kanama devam ediyor canım çalışıyorum ben oturuyorum pek bir şey yapmıyorum ama kanı görmek çok keyfimi bozuyor beta artıo ama kanama var üstüne görüyorum bilmiyorum çok sağol cnm

Back
X