Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yok malesefBir önceki konuda anlattığım gibi 2 günlük az bir regl oldum sunu belirtmek istiyorum halalarımın hepsi regli iken hamile olduğunu öğrenmiş o yüzden bu konunun üstüne düşüyorum gebelik testi yaptım bugün bakın bu sizce nedir daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?Eki Görüntüle 2598542
Canım yok malesef
Sanki test çok beklemiş de kurumuş gibi ilk 5 dk sonrası çıkan sonuç yanlış olabiliyor..eğer 5 dk geçmeden önceki hali buysa hafif bir kırmızılik var canım
O zaman bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır vardı inşallahİlk yaptığımda daha silikti ben görüyordum ama fotoğraf görünmüyordu sonra tekrar baktım belirginlesmis
Sanki test çok beklemiş de kurumuş gibi ilk 5 dk sonrası çıkan sonuç yanlış olabiliyor..eğer 5 dk geçmeden önceki hali buysa hafif bir kırmızılik var canım
O zaman bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır vardı inşallah
Evet canım görünüyor ama işte bu testlere çok güven me benimde 2 3 defa bundan daha koyu pozitifti ama kanda negatif çıkıyordu beni çok üzdü bu testler en güveniliri kan testi..İnşallah ben yanılıyorumdur da hamilesindir
Canım o çizgi sanki t nin altında değil biraz kaymış gibi duruyo2. Cizgiyi mi göremediniz
Evet canım görünüyor ama işte bu testlere çok güven me benimde 2 3 defa bundan daha koyu pozitifti ama kanda negatif çıkıyordu beni çok üzdü bu testler en güveniliri kan testi..İnşallah ben yanılıyorumdur da hamilesindir
Canım o çizgi sanki t nin altında değil biraz kaymış gibi duruyo
Aynen canım testi tekrarla hakkında hayırlısı olsunBen en iyisi testi tekrarlayim birkaç gün sonra
Aynen canım testi tekrarla hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah canımAllah isteyen herkese nasip etsin insallah