• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme gebelik testi

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Bir önceki konuda anlattığım gibi 2 günlük az bir regl oldum sunu belirtmek istiyorum halalarımın hepsi regli iken hamile olduğunu öğrenmiş o yüzden bu konunun üstüne düşüyorum gebelik testi yaptım bugün bakın bu sizce nedir daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?
IMG_20200301_031644_272.jpg

Bir önceki konuda anlattığım gibi 2 günlük az bir regl oldum sunu belirtmek istiyorum halalarımın hepsi regli iken hamile olduğunu öğrenmiş o yüzden bu konunun üstüne düşüyorum gebelik testi yaptım bugün bakın bu sizce nedir daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?Eki Görüntüle 2598542
Canım yok malesef

Sanki test çok beklemiş de kurumuş gibi ilk 5 dk sonrası çıkan sonuç yanlış olabiliyor..eğer 5 dk geçmeden önceki hali buysa hafif bir kırmızılik var canım

Sanki test çok beklemiş de kurumuş gibi ilk 5 dk sonrası çıkan sonuç yanlış olabiliyor..eğer 5 dk geçmeden önceki hali buysa hafif bir kırmızılik var canım

İlk yaptığımda daha silikti ben görüyordum ama fotoğraf görünmüyordu sonra tekrar baktım belirginlesmis

Evet canım görünüyor ama işte bu testlere çok güven me benimde 2 3 defa bundan daha koyu pozitifti ama kanda negatif çıkıyordu beni çok üzdü bu testler en güveniliri kan testi..İnşallah ben yanılıyorumdur da hamilesindir

Benimde hep pozitif çıkıyor o yüzden unutlu değilim aslinda 😣

Back