How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

"Üstüne görme" diye bir şey var mı?

evlimutlumutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
12
0
16
İstanbul
selamlar, kızlar geçen ay adetim 5 gün geçikti, 5.günün sonunda normal başladı, devam etti ve bitti. bu ay da günümden önce adet başlangıcı gibi başladı ve sonraki 2 gün sanki olmuşta bitmiş gibi lekelendim. Artık abdestimi aldım napıyım. Eşimle korunmuyoruz, nu büyüklerimizden duyduğumuz "üstüne görme" olayı olabilir mi? annanem hamileyken 6 ay adet görmüş :) yoksa hormanlarım mı çıldırdı! :)

Üstüne görme bildigim kadarıyla birkaç damla kandan itibaret. Yani, normal adet gibi değil.hem de uzun sürmüyor o lekelenmler. Bir doktorun sitesinde okumuştum. Normal bir hamilenin adet görmeyeceğini yazıyordu.
Bana kalırsa hamile kalmaya karar verdigimiz andan itibaren kendimizi daha çok dinliyor ve izlemeye çalışıyoruz. Zamanından önce veya sonra gelen adetler, kanamanın rengi, az veya çok olması gibi seyleri de daha fazla farketmeye başlıyoruz haliyle. Halbuki büyük ihtimalle, yaşadıklarımız bizim vücudumuzun rutini. Gecen sene bu zamanlar, mevsim degisikligi nedeniyle adetinin daha kısa sürdüğünü hatırlayan var mı? Adeti az geldi diye hamile olabileceğini düşünen? O yüzden bence herseye çok takmayalım. Psikolojimizi de yormayalim. Regl de farklılıklar olması normal, tabii makul sınırlar icerisindeyse demişti doktorum...

Üstüne görme bildigim kadarıyla birkaç damla kandan itibaret. Yani, normal adet gibi değil.hem de uzun sürmüyor o lekelenmler. Bir doktorun sitesinde okumuştum. Normal bir hamilenin adet görmeyeceğini yazıyordu.
Bana kalırsa hamile kalmaya karar verdigimiz andan itibaren kendimizi daha çok dinliyor ve izlemeye çalışıyoruz. Zamanından önce veya sonra gelen adetler, kanamanın rengi, az veya çok olması gibi seyleri de daha fazla farketmeye başlıyoruz haliyle. Halbuki büyük ihtimalle, yaşadıklarımız bizim vücudumuzun rutini. Gecen sene bu zamanlar, mevsim degisikligi nedeniyle adetinin daha kısa sürdüğünü hatırlayan var mı? Adeti az geldi diye hamile olabileceğini düşünen? O yüzden bence herseye çok takmayalım. Psikolojimizi de yormayalim. Regl de farklılıklar olması normal, tabii makul sınırlar icerisindeyse demişti doktorum...

bende üstüne gorme yaşadım ... cok az geldi lekelenme şeklinde... ve bir daha asla gelmedi .. beyaz akıntı başladı ve hamileymilşim

Çok doğru söylüyorsunuz :) Beklentilerim vücudumu ve ona olan şeyleri etkiliyor :) haftaya hepatit aşımın son dozu var gebeyken yapılmıyormus. ozamana kadar normalleşmezsem test yaptırmayı düşünüyorum zaten ve insallah olumlu sonuç almayı :)
teşekkür ederim siyahkugu

selamlar, kızlar geçen ay adetim 5 gün geçikti, 5.günün sonunda normal başladı, devam etti ve bitti. bu ay da günümden önce adet başlangıcı gibi başladı ve sonraki 2 gün sanki olmuşta bitmiş gibi lekelendim. Artık abdestimi aldım napıyım. Eşimle korunmuyoruz, nu büyüklerimizden duyduğumuz "üstüne görme" olayı olabilir mi? annanem hamileyken 6 ay adet görmüş :) yoksa hormanlarım mı çıldırdı! :)

cnm en canlı ornegı benım kızımda ole fazla mıktarda adet oldum anlatamam bidahakh ay adet olmaynca test yaptm gebe cktm tabı ben 5 6 haftalık sanarke 11.5 haftalk cktı meger o yogun adette ben gebeymsn

Ben evli falan değilim, zaten yaşımda 19 ama annem üzerine gördü de hamile kaldı.. Yani doktor öyle dedi ve gerçekten bebeğimiz erken doğdu(annemin adet tarihine göre 2 hafta vardı.). Annem 2 gün adet oldu ama öncesinde de zaten 2 gün olmaya başlamıştı 1 yıldır :)

selamlar tekrardan, adetim normal bi şekilde başladı :( evde gebelik testi yaptım negatif :( neyse başka bahara artık. forumda okuduğuma göre hayıt tohumu içmeye başlıcağım hormonlarım düzenlensin en azından, her ay bu stres çekilmiyor. ilginize teşekkürler kızlar :)

Back