üstüne görme bole mi oluyor?

simariknz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
25
1
16
34
adet günümde lekelenme oldu 2 gün sürdü 3 gün çok az bi kanam geldi 4 5 günde bole geçti test yaptım negatif çıktı ama neden bole oldu anlamadım normalde bole adet olmam ben :( yardım lütfen :(

Yerlesme kanamasi az, acik pembe ya da kahverengi olur. Normal kan geldiyse ustune gorme degildir. Zaten test negatif cikmis. Muhtemelen adet gordun ama doger aylardan farkliysa bir kadin dogumcuya gorun istersen.

evet ilk iki gün dediğin gibi kahveringi gibydi sonradan biraz daha fazla şekilde acik pembe geldi sonrada kesildi

Benim yerlesme kanamam 2 gün sürdü
Hatta ped koydum adet sancimda vardi.. hasta oluyorum sandım
2.gün soluk kahveye döndü (adetin son gunu gib)
Bi tuhaflik sezip test yaptım cift cizgi cikti

erken dönem testlerinden mi yaptınız? normal testlerde çıkmamıştı benim ertesi gün erken dönem testi aldım daha pahalı diğerlerinden onda çıktı. yine de en sağlıklısı kan testi yaptırmak herhangi bir hastanenin acilinden giriş yapıp yaptırabilirsiniz şüpheleriniz varsa.

erken dönem testlerinden mi yaptınız? normal testlerde çıkmamıştı benim ertesi gün erken dönem testi aldım daha pahalı diğerlerinden onda çıktı. yine de en sağlıklısı kan testi yaptırmak herhangi bir hastanenin acilinden giriş yapıp yaptırabilirsiniz şüpheleriniz varsa.

benim gibi mi oldu sizinde

sadece 1 gün çok çok hafif akıntıyla kanama arasında birşey olmuştu. sonra durdu. 3 gün bekledim test yaptım birşey çıkmadı. erken dönem testlerinden aldım hemen ertesi gün onda çıktı. sonrada hemen doktora gittim zaten.

bnm devam etti azda olsa ya

daha çok mevsim geçişi, stres, yorgunluktan kaynaklıymış gibi o zaman. siz en iyisi direk kan tahlili yaptırın şüphe kalmasın aklınızda. bebek istiyorsanız da allah en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bu ay benimde öyle oldu iki gün az az kahverengi leke geldi akşamında normale dönmeye başlarken sancım oldu sabah doktora gittik. Yerleşmeye çalışmış ama tutunamamış şuanda düşüyor dedi. Sancın varsa öyle olabilir. Ama kist oluştuğu zamanda öyle oluyor ikisinide yaşadım.. bence doktora görün

Back
X