Üstüne gören hamileler

angel4492

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
17
5
Merhaba... üstüne gören bayanlar paylaşabilirler mi nasıl olduğunu? yaklasık 1 senedir bebek istiyorum ve bir çok kez hayal kırıklığı yaşadım.. kaç kere dr a gittim hiç bi problem yok.. fakat bu ay değişik bi durum yaşadım ..
18 şubat'ta hastalanmam gerekirken 14 şubatta kahverengi akıntı başladı 2 gün sonra kanamam geldi 3 gün sürdü tekrar kahverengi lekelenme ye bıraktı yerini ve hala daha damla damla kahverengi akıntım dewam ediyor.. çok hayal kırıklığından sonra test yapmaya cesaret edemiyorum. Yardımcı olur musunuz..

Ben tam adet günümde çok açık pembe bi pedin ortasını bile doldurmayacak kadar kanama yaşadım adet oldum sandım ama yine dehastanede çalıştığım için kan verdim çıktı.sonra kahverengi devam etti Ta ki bu güne kadar da devam ediyo hatta arada 3kez şiddetli kanama yaşadım.ama kanama adet kanından açık ve daha sulu oluyor .adet günün geçince kanda baktır idrarda çıkmamıştı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…