• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstün zeka

Merhaba,
üstün yetenekli çocuk ailelerinin kurduğu UYCAP adında bir dernek var.. Bu dernek ile ilgili bir yazı yazmıştım http://gunesanne.com/?p=778 buradan görüntüleyebilirsiniz. Eğer bunun benzeri şüpheleriniz varsa buradaki anneler ile iletişime geçebilirsiniz..

sevgiler,
GÜneş

Şuan oğlum 32 aylık.
Oğlunuzda o yaşlarda nasıl farklılıklar vardı? Onu merak ediyorum

Oğlum 26 aylıkken reklamını izlediği markaları ezberleyip onları okuyordu.
Örneğin " Ülker, istikbal, arçelik,dyo... Ve pekçok marka daha".
Ilk duyduğumda şoka girdim. Çocuk elindeki çikolatayı getirip " bak anne Buda Ülker'in çikolatasıymış" dedi.
Önce okumayı öğrendi zannettim , mucize dedim.
Çarşıda , gazetede gördüğü pekçok şeyi okuyordu:53:sonradan anladım ki reklamlarda gördüğü markaların logolarını ezberliyor.
30 aylıkken aklınıza gelebilecek tüm arabaları tanıyordu.
Lexus diye bir araba markası olduğunu 3 yaşındaki çocuktan öğrenmiştim.:1:
Bir psikologla görüştük, oğlumun üstün yetenekli bir çocuk olduğu teşhisini o koydu.

Oğlum 3 yaşında bütün arabalarin amblemini görür görmez ismini söylüyor hiçbirseyi unutmuyor tüm renkleri biliyor açık yesil koyu yesil turkuaz gibi ayrıntılarına kadar şekilleri biliyor telefonundan kendisi oyun indirip oynuyo telefonumu çok iyi biliyor acaba üstün zekalimi?

Benim oglum da 2.5 yasindayken tum araba modellerini bilirdi hatta arabanin tamamini gormeden farlarina bakarak. reklamlardaki markalari da bilirdi ben ustun zeka oldugunu sanmiyorum tamamen ilgi.ayrica udtun zrkali olmasini da istemem cegreye uyum sorunu yasarlar.herkes gibi normal olsun

Back