How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama üstü kumral uçlar sarı

bende daha önce konu açmıştım.ayenen öle bir renk istiyorum.yanlız benim saçlarım kıvırcık nasıl dudur bilmiyorum.hani şu aşkımemnu daki peyker varya tam istediğim renk öyle

evet o da çook güsell ve aynen benmde saçlarımm kıvır kıvırr deli oluorum :((
maşa yada fön yapmayınca renkte garip duruo saç zaten garipp

Taban rengim kahve olsa hiç düşünmeden yaptırırım ama saçlarım siyah o yüzden yakışmıyor lise yıllarımda denemiştim.

bu sarılar platin üstü kumrala boyatım uçlarına platin balyaj attırırsanız istediniz rengi yakalayabilirsinizzz ;)

ben saçımı açık küllü kumrala boyadımm uçlarını sarı gibi yapmak istiyorumm kendimm hangi numara önerirsiniz daha önce altın sarısı yapmıştm uçları beğenmedimm turuncumsu gibi oluyodu baen bakırımsı tam sarı gibi istiyorum bu ara kuaförede gidememm kolsetonda önerceğiniz renk varmı kızlarr uçlar içinn??

ben saçımı açık küllü kumrala boyadımm uçlarını sarı gibi yapmak istiyorumm kendimm hangi numara önerirsiniz daha önce altın sarısı yapmıştm uçları beğenmedimm turuncumsu gibi oluyodu baen bakırımsı tam sarı gibi istiyorum bu ara kuaförede gidememm kolsetonda önerceğiniz renk varmı kızlarr uçlar içinn??

canım açık küllü kumral nasıl oldu? bende boyuycam ama çok mu açar bilmediğim için cesret edemiyorum ben bakırlığı almak için boyuycam tavsiye edermisin??

canım açık küllü kumral nasıl oldu? bende boyuycam ama çok mu açar bilmediğim için cesret edemiyorum ben bakırlığı almak için boyuycam tavsiye edermisin??

canım vala önler açık oldu biraz bakırlığı tam almadı ama eskisinden iyidir yani şimdi uçları sarı yapmak istiyorumda hangi sarı tonu bilemiyorumm iştee

kızlar ben gittim boyadım önce 91. le 7.1 i karıştırdımm olmadıı böleee azıcık turunculuk var gibi geldi annemler yok desedee uçlarda yok üstlerde var aa :S
sonra da gittim açıcı aldım uçlara ara ara sürdüm
dipleri 7.1 e boyadım turunculuğu alsın diee (tabiki almadı)
uçlarıda 8.1 yaptım ama uçlarım çok güsel olduu ( tabikii birazz yıprandıı )

kızlar ben gittim boyadım önce 91. le 7.1 i karıştırdımm olmadıı böleee azıcık turunculuk var gibi geldi annemler yok desedee uçlarda yok üstlerde var aa :S
sonra da gittim açıcı aldım uçlara ara ara sürdüm
dipleri 7.1 e boyadım turunculuğu alsın diee (tabiki almadı)
uçlarıda 8.1 yaptım ama uçlarım çok güsel olduu ( tabikii birazz yıprandıı )[/QUOTcanım vala kaç tane boyayı karıştırmışın kuaföre gitsen daha iyidi yine aynı paraya geldigaliba memnunmusun saçındann

yaa başta loreal aldımm o biras pahalıya geldiii sonra aklıma geldi ben eskiden alix kullanıodum hemde çok uygun tekrar ona döndüm çok memnunum o boyadan şimdi memnunum gerçi biras daha zaman geçsin bi ton daha açmayı düşünüyorum =)

yaa başta loreal aldımm o biras pahalıya geldiii sonra aklıma geldi ben eskiden alix kullanıodum hemde çok uygun tekrar ona döndüm çok memnunum o boyadan şimdi memnunum gerçi biras daha zaman geçsin bi ton daha açmayı düşünüyorum =)

o markayı hiç kullanmadım koleston kullanıyorum güzelse onu kullanım:)

yaa ben kolesstondan hiç memnun kalmadım canm ya :S
benmsaçlarımı serleştiriodu
bide boyayı sürünce ben yedirmek için tararım hep saçımı onu yapınca tarayamıyodum
alix güsel tavsiye ederim alix avien değil dikkat et ona =)

ekranalntsko.jpg

Back