Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben saçımı açık küllü kumrala boyadımm uçlarını sarı gibi yapmak istiyorumm kendimm hangi numara önerirsiniz daha önce altın sarısı yapmıştm uçları beğenmedimm turuncumsu gibi oluyodu baen bakırımsı tam sarı gibi istiyorum bu ara kuaförede gidememm kolsetonda önerceğiniz renk varmı kızlarr uçlar içinn??
canım açık küllü kumral nasıl oldu? bende boyuycam ama çok mu açar bilmediğim için cesret edemiyorum ben bakırlığı almak için boyuycam tavsiye edermisin??
kızlar ben gittim boyadım önce 91. le 7.1 i karıştırdımm olmadıı böleee azıcık turunculuk var gibi geldi annemler yok desedee uçlarda yok üstlerde var aa :S
sonra da gittim açıcı aldım uçlara ara ara sürdüm
dipleri 7.1 e boyadım turunculuğu alsın diee (tabiki almadı)
uçlarıda 8.1 yaptım ama uçlarım çok güsel olduu ( tabikii birazz yıprandıı )[/QUOTcanım vala kaç tane boyayı karıştırmışın kuaföre gitsen daha iyidi yine aynı paraya geldigaliba memnunmusun saçındann
yaa başta loreal aldımm o biras pahalıya geldiii sonra aklıma geldi ben eskiden alix kullanıodum hemde çok uygun tekrar ona döndüm çok memnunum o boyadan şimdi memnunum gerçi biras daha zaman geçsin bi ton daha açmayı düşünüyorum =)