- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Oha diyorum
-
gEllerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
tessekur ederim canimmmm benimEllerine sağlık harika görünüyor bol şans yarışmada canım
Sofranın bereketi daim olsun kuzum. Ellerine sağlık bu sahur da gözümüz bayram etti şükür.hayirli geceler kk herkesin ramazani mubarek oolsun oncelikle bugun size cok pratik kolay bir tarif paylasacagim.
malzemeler
.1 paket 3 genn yufka
. yarim bardak sut
. yarim bardak sivi yag
.1 yumurta
.rendelenmis kasar
. beyaz beynir
. 1 tutam nane
.1 tutam pul biber
.labne yaklasik 3 kasik
Eki Görüntüle 2626914
yapilisi
bir kapa beyaz peyniri labne yi baharatlari koyalim karistiralim vr harc halime getirelimEki Görüntüle 2626915
bir kapa sivi yag yumurtanin akini sutu ilave edelim sos elde edelim sarisinida uzeri icin kullanalim.Eki Görüntüle 2626916
sonra boreklerimizi guzelce sigara boregi gibi saralim uzerinr yumurtanin sarisini ve kasarlarini uzerine surelim yaklasik 15 20 dakikada 200 derece firinda pisirelimEki Görüntüle 2626917
afiyet olsun. firindan dumani ustunde citir citir boregimiz hazir
Eki Görüntüle 2626918
sunum
Eki Görüntüle 2626919 Eki Görüntüle 2626920 Eki Görüntüle 2626922 Eki Görüntüle 2626921
hayirli sahurlar..
Aĺlah razi olsun balim amib daim olsun s3nindeSofranın bereketi daim olsun kuzum. Ellerine sağlık bu sahur da gözümüz bayram etti şükür.Yarışmada başarılar dilerim.
cok sag ol canimmm benim:)Çok lezzetli gözüküyor ellerinize sağlık
cok sag ol perimm mavi boncuk:)Ellerine sağlık canım başarılar
Ellerine sağlık ,çayla beraber ne de güzel gitmiştir,başarılar dilerim.hayirli geceler kk herkesin ramazani mubarek oolsun oncelikle bugun size cok pratik kolay bir tarif paylasacagim.
malzemeler
.1 paket 3 genn yufka
. yarim bardak sut
. yarim bardak sivi yag
.1 yumurta
.rendelenmis kasar
. beyaz beynir
. 1 tutam nane
.1 tutam pul biber
.labne yaklasik 3 kasik
Eki Görüntüle 2626914
yapilisi
bir kapa beyaz peyniri labne yi baharatlari koyalim karistiralim vr harc halime getirelimEki Görüntüle 2626915
bir kapa sivi yag yumurtanin akini sutu ilave edelim sos elde edelim sarisinida uzeri icin kullanalim.Eki Görüntüle 2626916
sonra boreklerimizi guzelce sigara boregi gibi saralim uzerinr yumurtanin sarisini ve kasarlarini uzerine surelim yaklasik 15 20 dakikada 200 derece firinda pisirelimEki Görüntüle 2626917
afiyet olsun. firindan dumani ustunde citir citir boregimiz hazir
Eki Görüntüle 2626918
sunum
Eki Görüntüle 2626919 Eki Görüntüle 2626920 Eki Görüntüle 2626922 Eki Görüntüle 2626921
hayirli sahurlar..
aynen vallah guzel gitti:) cidden labne ayri bir lezzet katti cok sag ol canim benimEllerine sağlık ,çayla beraber ne de güzel gitmiştir,başarılar dilerim.
canfep baci bagzen diyorum nevresteyle mi konisuyorum ayni onun gibi tatlissin sag ol canimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ♥
sag ol jenammmEllerine sağlık canımYarışmada şansın bol olsun
Rica ederim canimsag ol jenammm
vallah yalan soyleyemem ici yumusacik olduabla pişince börek sert mi yoksa yumuşak mı onu çok merak ettim ?
sert çıtır çıtır ise ben sizi tutuyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?