Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün ?

Alminda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
6
0
41
Merhabalar..Kendi bulduğum bir oyun değil ama, eğlenceli ve biraz vahşi geyiklerin meydana geldiği bir konu diye düşünüyorum.hiç birirmiz kıyamayız tabiki ama hayali olarak bir üstteki üyeyi nasıl öldüreceğimizi sıralayalım.Böylece içimizde uyuyan canavarın ne boyutlarda olduğunu görelim :))

katılmak isteyenler ilk benden başlıycak o yüzden biraz tolerans göstermenizi bekliyorum bana :) klava:

Şimdiden teşekkürler...kötükedihüso

büyük ekranda 24 saat kesintisiz izdivac programı izleterek öldürürdüm.yavaş yavaş..temiz iş :1ninca:

e bravo ama sanırım izleyerek değilde intihar ederek ölürüm böyle olursa..

Bende seni 7/24 ajdar konseri izleterek öldürürdüm.hem göze hem kulağa hitap : ))

var tabiki istediğin kadar öldürebilirsin : )).çünki önemli olan nasıl fikirler ortaya çıkacağı ve eğlenceli sohbet.

Önce dişlerini çekerdim canlı canlı, sonra tırnaklarını sökerdim, sonra saçlarını tel tel koparırdım, burun kanatlarını ortadan makasla keserdim, gözkapaklarını jiletle çizerdim, kaval kemiklerini ve köprücük kemiklerini kırar, boynunu ters çevirir, dibinde farelerin olduğu bir kuyunun üzerine ince bir tahta koyar tek ayak üzerinde durmasını söylerdim, kenara geçer sigaramı yakar beklerdim
Not: Psikopat değilimlülülülülülü

Bende kendimi cani sanıyordum Bu nedir böyle

Ben gıdıklaya gıdıklaya öldürmeyi tercih ederim :):)

hehehe koptum ya
yumoş pembe olanından
ben seni tek başına bi odaya kapatırdım
arka danda
senin yaptığın iyilik ve kötülükleri fısıldayan bi ses yayınlardım
beklerdim nezamana kadar dayanacaksın

senin 5 gün uyumamani saglardim sersem sersem gezerken belki bir köprüden gecersin

Sabah sabah müge anlıda tartışanları izletip Kırmızı domestosla yüüne maske yapardımmm

muhahahahaha

o kirmizi domestos acaba yüzdeki killarida ortadan kaldirirmi

seni icindeki camasir makinesinin büyük olan versiyonuna atip bir güzel

binanın 9. katından atar düşerken kafasına sıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…