Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim de Ekim ayında ve Ocak ayında oldu bugün doktora gittim muayene oldum rahim temiz ve sağlıklı dedi yumutlama da da sorun yokmuş doktorlar kimyasal gebeligi çok sorun olarak görmüyorlar gibi geldi bana ilk cocugunuz mu olacak bu arada ?Merhabalar,
Son 3 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim, nedenini henüz bilmiyoruz, histereskopi yapılıp rahim içinde bir sorun var mı bakicakti doktor ama kar engel oldu buna , benim gibi üst üste bu durumu yaşayan, nedenini araştıran birileri var mı?
Aynen konuşmuştuk canım,işte o histereskopi dediğim şey yapılsa belki durum netleşecek ama o bu ay kaldı maalesefCanım sana daha önce yazmış miydim bilmiyorum ama üst üste kimyasal geçirenlere rahime ilaç veriyorlarmış.
Katil hücre öldürücü tedavi yazmıştı tüp bebek uzmanı ben oradan görmüştüm bunu bi arastirabilirsin bulursam ekliycem muhakkak
Evett ilk çocuğum olacak ve 2 yıldan fazla süredir gebelik elde edemedikMerhaba benim de Ekim ayında ve Ocak ayında oldu bugün doktora gittim muayene oldum rahim temiz ve sağlıklı dedi yumutlama da da sorun yokmuş doktorlar kimyasal gebeligi çok sorun olarak görmüyorlar gibi geldi bana ilk cocugunuz mu olacak bu arada ?
Anladım canım Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize , benim ikinci çocuk olacak nasipse ve ilk hamilelikte hiç böyle birşey ile karşılaşmamıştim doktora gittiğinde sürecini yazarsan bizde bilgilenmis oluruz ben 4/5 aydır deniyorum o yüzden bana süreç normal gibi geliyor ama kovid geçirmiş mıydın acabaEvett ilk çocuğum olacak ve 2 yıldan fazla süredir gebelik elde edemedik
Bak canım bu ama sadece ben bu doktorda görmedim, başka bir tüp bebek doktoru video koymuştu, üst üste kimyasal geçiren hastamızda rahim içine ilaç vererek katil hücre tedavisi yaptık diyordu. Maalesef o videoyu bulamıyorum. Insallah yapılır bir an önce de sorun bulunur. Bu da aklında bulunsun canım muhakkak sorAynen konuşmuştuk canım,işte o histereskopi dediğim şey yapılsa belki durum netleşecek ama o bu ay kaldı maalesef
Geçirdim canım ama 2020 Kasım ayıydı, tabi yazarım. Bu ayda denemeye devam ediyoruz bakalım, nasip dediğin gibi hayırlısı, sağlıklısı nasip olsun tâbiAnladım canım Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize , benim ikinci çocuk olacak nasipse ve ilk hamilelikte hiç böyle birşey ile karşılaşmamıştim doktora gittiğinde sürecini yazarsan bizde bilgilenmis oluruz ben 4/5 aydır deniyorum o yüzden bana süreç normal gibi geliyor ama kovid geçirmiş mıydın acaba
Canım işte doktor dedi ki rahim icinde tutunmayı engelleyen bişey var mı kamerayla bakacağız ,eğer varsa ona göre tedavi uygulayacağız, yoksa da başka testler yapabiliriz dedi .Bak canım bu ama sadece ben bu doktorda görmedim, başka bir tüp bebek doktoru video koymuştu, üst üste kimyasal geçiren hastamızda rahim içine ilaç vererek katil hücre tedavisi yaptık diyordu. Maalesef o videoyu bulamıyorum. Insallah yapılır bir an önce de sorun bulunur. Bu da aklında bulunsun canım muhakkak sor
Valla ben bu kovidden şüpheleniyorum herşeyi etkiliyor bende 2021 Nisan'da geçirdim acaba o mu engelliyor sağlıklı gebelik oluşmasını diye düşünmeden edemiyorumGeçirdim canım ama 2020 Kasım ayıydı, tabi yazarım. Bu ayda denemeye devam ediyoruz bakalım, nasip dediğin gibi hayırlısı, sağlıklısı nasip olsun tâbi
Yani covid pıhtılaşma sorunu oluşturuyor vücutta,geçen ay corasprin kullandım bir ay boyunca yine olmadı. Belki de o engelliyordur bilemiyorumValla ben bu kovidden şüpheleniyorum herşeyi etkiliyor bende 2021 Nisan'da geçirdim acaba o mu engelliyor sağlıklı gebelik oluşmasını diye düşünmeden edemiyorum
İki yıl az bı süre değil canım normalde olması lazım inşallah hayırlısıyla en kısa sürede olur bir an önce tedavisi neyse başlamakta fayda var diye düşünüyorumCanım işte doktor dedi ki rahim icinde tutunmayı engelleyen bişey var mı kamerayla bakacağız ,eğer varsa ona göre tedavi uygulayacağız, yoksa da başka testler yapabiliriz dedi .
Ben bugün sordum doktora kovidden mı acaba diye yok dedi ama kanıtlanmış bişey de yok tabi bu konuda tabi kovd geçirip hamile kalan da vardır mutlakaYani covid pıhtılaşma sorunu oluşturuyor vücutta,geçen ay corasprin kullandım bir ay boyunca yine olmadı. Belki de o engelliyordur bilemiyorum
Canim doktora gittik, hiç bı sorun yoktu ,bekle bekle klomen kullan bekle eşine bazı takviye verelim bekle, işte son 3 aya kadar hiç bişey yok tu, kimyasal bile.. 3 aydır da böyle oldu ,hsg cektirmistim aslında rahim temiz tüpler açık denilmişti. Bilmiyorum valla neden olmuyorİki yıl az bı süre değil canım normalde olması lazım inşallah hayırlısıyla en kısa sürede olur bir an önce tedavisi neyse başlamakta fayda var diye düşünüyorum
Anladım canım inşallah bi sorun varsa da bulunur bir an önceCanım işte doktor dedi ki rahim icinde tutunmayı engelleyen bişey var mı kamerayla bakacağız ,eğer varsa ona göre tedavi uygulayacağız, yoksa da başka testler yapabiliriz dedi .
O zaman belki de hiçbir sorun yoktur canım umutsuz olma Allah nasip ederse olur inşallahCanim doktora gittik, hiç bı sorun yoktu ,bekle bekle klomen kullan bekle eşine bazı takviye verelim bekle, işte son 3 aya kadar hiç bişey yok tu, kimyasal bile.. 3 aydır da böyle oldu ,hsg cektirmistim aslında rahim temiz tüpler açık denilmişti. Bilmiyorum valla neden olmuyor
İnşallah canım çok saolAnladım canım inşallah bi sorun varsa da bulunur bir an önce
Belki de canım, nasip meselesi bu konular.. hayırlısı ile olsun hepimiz için inşallahO zaman belki de hiçbir sorun yoktur canım umutsuz olma Allah nasip ederse olur inşallah