Ust uste biyokimyasal dusuk yasayanlar yardımcı olabılırmı

Cokistersemolur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
4
0
86
43
merhaba
2 ay ust uste biyokimyasla dusuk yasadım. İlkinde normal dedimhemen üstüne tekrAr oldu. Bu durumda olan varmı? Ne zman genetik testler yaptırmayalım. Sizce normalmidir dr um acıkcası prk yardımcı olmadı . Deneyelim normal diyor ama psikolojimi pek onemsemiyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim . Sımdıden tesekkurler

Cok gecmiş olsun kacıncı hftada fusukler oldu. Ben ilk gdbeliğim 7.haftada dusuk olunca hemen esıme ve kdnfıme genetık test yaptırdım. Ne yazıkkı norml desede bu durum bızım acımızdan hem fızyolojık hem psıkolojık olarak sarsıcı. Ustelik anormal bır durum. Hangı sehırdesınız ??
İstanbulda ısrnız bakırkoy devlet hastanesındd genetık boljmj ıle gorusun sıze yardımcı olacaklardır. İlk dusuk olsada genetıkcı dr kadın dogumcular bızım gozumuzle bakamaz dıyor. Tavsıyem tetkıklerınızı yptırın

Şlkş 3. Haftaydı dıgerı 2 . Hafta yanı ben duserken ogrenıyorum. Cok sukur oyle 1 ay sonradı ögrenmedım ama bu iste bi terslik olduğu belli. İstanbulda anadolu yakasındayım . Peki sizde bisey cıktımı testtesin

Test sonuclarımız cıkmadı henuz.
Sahsen ben ilerlemiş olmasını tercıh ederdım cunku kürtaj olup genetıge gonderebılırdınız. Zıra suan sorun belirsız.
Ben arastırmanızı tavsıye ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…