Üst Ön dişlerine kanal tedavisi yaptıranlar! Fikirlerinize ihtiyacım var.

Benimde uçlarda ve diş yuzeyinde hafif kırılık var o yuzden yıllardır cok dikkat ediyorum. Daha fazla kırılmasın diye, Kanal yaptırınca ne olur bilemiyorum o yüzden bekliyorum.
sinirlerini aldıkları için cok hassas oluyor ön diş oluncada tabi uzun süre gitmiyor. inşaAllah kırılmaz

Merhabalar, anladığım kadarıyla ön dişlerinize Lamine kaplama yaptırmışsınız. Öncelikle doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Memnun kaldıysanız isim verebilir misiniz? Birde ne kadar ödediniz?

Bana zirkonyum kaplama yaparlarken ön iki dişime de kanal tedavisi yaptılar, dişler oyuk oyuk oluyor dilimi değdirince çok huylandım kötü bir görüntüsü vardı, ağrısını soruyorsan ağrı yoktu ama o oyma yakma işlemi biraz sinir bozucu tabii

Benim eşim yaptırmıştı 10 yıl önce ve temiz yapılmadığı için diş morardı on dişin aralarında çürükler oluştu üniversite hastanesi biz yapılan kanalı tekrar yapamayız diyor özel devlete gidin diyor kısacası bir karar verdiysen canım güvendiğin doktora git derim

Böyle durumlardan dolayı ben şuan yaptırmaktan vazgeçtim. Dişimde morarma , ağrı, sızı vs birsey yok. On yüzeyinde sadece hafif kırıklar ve cok hafif sararma var. Bu şekilde yıllarca yaşadım. Kanal yaptırıp sonrasinda daha kötü olacak diye düşündüm vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…