• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst ön dişlerimin arasında boşluk var, önerileriniz?

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
üst ön dişlerimin arasında hafif boşluk var. ve ucu da tırtıklı neler yapabilirim. tırtıklı kısımları kestirmek dişimin boyunu kısaltır zaten o kadar da uzun değil. var mı bu işte işinin ehli bir diş hekimi istanbulda?
neler önerirsiniz? özelden de mesaj atabilirsiniz...

mesaj sayını doldurmana yardımcı olayım o zaman :)
26 yaşındayım tel takmamı öneriyorsun yanlış anlamadıysam istanbulda önerebileceğin başarılı bir ortodonti uzmanı var mı canım?
dolgu yaptır diyenler de var ama kararsız kaldım?

mesaj sayını doldurmana yardımcı olayım o zaman :)
26 yaşındayım tel takmamı öneriyorsun yanlış anlamadıysam istanbulda önerebileceğin başarılı bir ortodonti uzmanı var mı canım?
dolgu yaptır diyenler de var ama kararsız kaldım?

bende 24 yasındayım ve tel taktırdım 9 ay oldu cıkma vaktı geldı sende sadece acıklık var ıse daha kısa surede tamamlanır malesef bursadayım ben ıstanbulda tanıdıgım önerecegım ortodontıst yokk

Kompozit dolgu ile bu sorununuza çare olurlar ama tel tedavisi de mümkün zaman ve parasal açıdan tel tedavisi sizi zorlayabilir..Hekime göründünüz mü tavsiyeleri neler oldu..?

Kompozit dolgu ile bu sorununuza çare olurlar ama tel tedavisi de mümkün zaman ve parasal açıdan tel tedavisi sizi zorlayabilir..Hekime göründünüz mü tavsiyeleri neler oldu..?

evet daha önce iki kez gittiğim diş hekimi dolgudan bahsetti birkaç resim gösterdi tele gerek yok dedi ama dolgu zamanla kararma yapar mı kendi dişimle renk farklılığı yaratır mı?
tel tedavisi ne kadar sürede sonuç verir bir de kesin sonuç verir mi? benim öndişlerimdeki aralık beren saat'inki kadar yani öyle aradan tren geçecek bir aralık değil aslında :)
peki öndişlerimin altındaki tırtıklar için ne yapabiliriz yine dolgu önerdi diş hekimim ama işte renk farklılığı olur mu zamanla diye endişeleniyorum ben.

Renk farkı belki şimdi olmayabilir ama ilerde olur benimde vardı dolgum çok yakından bakınca anlaşılıyordu gerçi benimki de ama hekimin de hatasından olabilir seni yanıltmak istemem canım (: Tel tedavisiyle kapanır o zaman fazla boşluk yoksa hiç dolguya bulaşma derim ben..

Back