- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Ne kadar seviyesiz ve sığsınız ya..İnsanı en doğal ihtiyacını görüyor diye rezil etmek,aferim çok başarılı bir öneri!ruhlarımız dünyeviliğin her türlüsü ile iğdiş edilmiş, biraz hayata rastladınız ya hemen rezil edin,herkes sizin gibi yaşamak zorunda çünkü seksi,kapıya not yetmez butun apartman komşularına falan bildiri verin,şehirleşmeyi kapitalistleşmeyi,apartmanlara tıkılmışlığı sorgulama,konunun butununu göreme,milleti şikayet etmeyi marifetmiş gibi öner, her allahın gunu tepene komşun sıçıyor, bok sesinin çekilişini dinliyorsun bu neden rahatsız etmiyor bir düşün bakalım??
Son sayfada sizden alıntı yapan birini görünce dedim kimmiş o densiz apartmana rezil etmek isteyen sevişen çiftlerimizi. Tabi şok şok meğer benden alıntı yapmışsınız. Sevişme sesinden rahatsız olmam. Konunun geneline baksaydınız rahatsız olanlara abartmayın demişliğim de var. Kapıya notu herkes görür en azından gidip yüzyüze konuşamıyorsanız sadece kendilerinin göreceği bir yolu seçin dedim. Okuduğunu anlayamayan bir insanla tartışıyım mı tartışmayayım mı bilemedim ama posta kutusuna not bırakmanın sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini de anlamadım. Sevişme sesi diye genellemem ama uygunsuz saatlerdeki gürültüye tahammülüm yoktur. İşte matkap sesidir, saz sesidir (evet alt komşumuz sazla türkü söylerdi bir ara) uygunsuz zamanda çalışan süpürge sesidir çok sık oluyorsa uyarmak gerekebilir. Sabahladığım zaman sabahın köründe saz çalan adam bana kapitalisleşme, şehirleşme falan derse de sazı kafasında kırarım sanırım.