• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Ne kadar seviyesiz ve sığsınız ya..İnsanı en doğal ihtiyacını görüyor diye rezil etmek,aferim çok başarılı bir öneri!ruhlarımız dünyeviliğin her türlüsü ile iğdiş edilmiş, biraz hayata rastladınız ya hemen rezil edin,herkes sizin gibi yaşamak zorunda çünkü seksi,kapıya not yetmez butun apartman komşularına falan bildiri verin,şehirleşmeyi kapitalistleşmeyi,apartmanlara tıkılmışlığı sorgulama,konunun butununu göreme,milleti şikayet etmeyi marifetmiş gibi öner, her allahın gunu tepene komşun sıçıyor, bok sesinin çekilişini dinliyorsun bu neden rahatsız etmiyor bir düşün bakalım??

Son sayfada sizden alıntı yapan birini görünce dedim kimmiş o densiz apartmana rezil etmek isteyen sevişen çiftlerimizi. Tabi şok şok meğer benden alıntı yapmışsınız. Sevişme sesinden rahatsız olmam. Konunun geneline baksaydınız rahatsız olanlara abartmayın demişliğim de var. Kapıya notu herkes görür en azından gidip yüzyüze konuşamıyorsanız sadece kendilerinin göreceği bir yolu seçin dedim. Okuduğunu anlayamayan bir insanla tartışıyım mı tartışmayayım mı bilemedim ama posta kutusuna not bırakmanın sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini de anlamadım. Sevişme sesi diye genellemem ama uygunsuz saatlerdeki gürültüye tahammülüm yoktur. İşte matkap sesidir, saz sesidir (evet alt komşumuz sazla türkü söylerdi bir ara) uygunsuz zamanda çalışan süpürge sesidir çok sık oluyorsa uyarmak gerekebilir. Sabahladığım zaman sabahın köründe saz çalan adam bana kapitalisleşme, şehirleşme falan derse de sazı kafasında kırarım sanırım.

Arkadaşlar ne yapmalıyım sessizce birşey yokmusmu gibi davranayım kıme şikayet edeyim ne yapayım?

2 haftadır 2 günde bir Üst komşunun 12'den sonra biz yatak odamıza geçtiğimizde yatak gıcırtısı ve inlemelerini dinlemek zorunda kalıyoruz yarım saat ...Tabiki bizimde bir mahremimiz var ama kocamın yanında başka kadının çığlıklarını yatak gıcırtısını dinlemekten hem utanıyorum hem sinirleniyorum...eşimde bende duymuyormusuz gibi davranıyoruz...ufak bir kağıda not yazıp geceleri daha az gürültü yapmalısınız diye kapıya yapıştırmak istiyorum...oturduğum yer bir site ....ve üstümüzdekiler kiracı

apartmanda kamera yoksa posta kutusuna not yazıp atın pc den cıktı alıp :)))))

Bizimkilerde ne küfürler ederek kavga ediyolar keşke sevişselerde dinlesek sevinirim gerçekten üzülüyorum bukadar kavga edicek ne buluyolar diye :50:

biçok kişi ne var bunda rahatsız olunucak yazmışlar :53:şaşırdım gerçekten
mahremdir bu özel yaşantı taaa alt katındaki insanı duyurucak kadar inlenirse uyarmak şart tabi

Asıl siz ne kadar düşüncesizsiniz. Ben henüz bekarim ve ailemle yaşıyorum. Mecburmuyum komşuların sevişme seslerini, gicirtilarini dinlemeye. Aile yanında ne kadar utanç verici bir durum. Üstelik eve misafir geliyor hep birlikte dinleriz artık!!! Herkes kendi evinin sınırlarında ozgurdur. Kusura bakmayın bu ses tuvalet sesiyle kiyaslanacak türden değil. Ayrıca konuşma tarzınızla seviyenizi siz belli etmişsiniz.

Bilmem farkında mısın,şikayetinin cevabını kendin vermişssin,herkes kendi evinin sınırlarında özgür,orası onların özgür alanları istediklerini yaparlar,bence de oturun hep birlikte dinleyin,korkmayın bekaretiniz bozulmaz sesten falan:))

Son sayfada sizden alıntı yapan birini görünce dedim kimmiş o densiz apartmana rezil etmek isteyen sevişen çiftlerimizi. Tabi şok şok meğer benden alıntı yapmışsınız. Sevişme sesinden rahatsız olmam. Konunun geneline baksaydınız rahatsız olanlara abartmayın demişliğim de var. Kapıya notu herkes görür en azından gidip yüzyüze konuşamıyorsanız sadece kendilerinin göreceği bir yolu seçin dedim. Okuduğunu anlayamayan bir insanla tartışıyım mı tartışmayayım mı bilemedim ama posta kutusuna not bırakmanın sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini de anlamadım. Sevişme sesi diye genellemem ama uygunsuz saatlerdeki gürültüye tahammülüm yoktur. İşte matkap sesidir, saz sesidir (evet alt komşumuz sazla türkü söylerdi bir ara) uygunsuz zamanda çalışan süpürge sesidir çok sık oluyorsa uyarmak gerekebilir. Sabahladığım zaman sabahın köründe saz çalan adam bana kapitalisleşme, şehirleşme falan derse de sazı kafasında kırarım sanırım.

Ya valla benimde kezbanlara hiç laf yetiştiresim yok,bu topluma birşeyleri anlatmak gereksiz,o yuzden bu tartışma burada kapansın,.

Ya valla benimde kezbanlara hiç laf yetiştiresim yok,bu topluma birşeyleri anlatmak gereksiz,o yuzden bu tartışma burada kapansın,.

Arkadaşım sıkıntın ne bilmiyorum ama bir insana yaftalar yapıştırmadan en azından biraz tanıman gerekmiyor mu? Benim sadece yazdığım iki şeyden Kezban olduğum kanısına nasıl vardın anlamadım. Hayır bir iki bir şey yazışırız karşılıklı anlarsın kendince yorumlarsın da bu yaptığın enteresan oldu. Neyse tartışma burda bitsin bence de. Kiblendin.

Arkadaşım sıkıntın ne bilmiyorum ama bir insana yaftalar yapıştırmadan en azından biraz tanıman gerekmiyor mu? Benim sadece yazdığım iki şeyden Kezban olduğum kanısına nasıl vardın anlamadım. Hayır bir iki bir şey yazışırız karşılıklı anlarsın kendince yorumlarsın da bu yaptığın enteresan oldu. Neyse tartışma burda bitsin bence de. Kiblendin.

Herhangi bir sıkıntım yok,düşüncelerin yeterli doneyi barındırıyor yaftaladığım falan yok,şu polemiği uzatmayalım artık benden de sana bsg,babay..

Bilmem farkında mısın,şikayetinin cevabını kendin vermişssin,herkes kendi evinin sınırlarında özgür,orası onların özgür alanları istediklerini yaparlar,bence de oturun hep birlikte dinleyin,korkmayın bekaretiniz bozulmaz sesten falan:))

Umarım aynı sorunlar birgün başınıza gelirde kızınıza merak etme kızım onlar kendi evinde sevisiyor deli gibi bağırmaları bizi rahatsız etmez korkma bekaretinde bozulmaz diye cevap verirsiniz :) demeyi inanin cok isterdim ama boyle hastalikli ve saldirgan bir insanin cocuklarina cok uzulurum gonlum el vermez. Konunuzu okudum icinizin dusuncelerinizin cirkinligi sanirim gun yuzunede cikmaya baslamis bi an once kendinize gelmeniz dilegiyle :)

Umarım aynı sorunlar birgün başınıza gelirde kızınıza merak etme kızım onlar kendi evinde sevisiyor deli gibi bağırmaları bizi rahatsız etmez korkma bekaretinde bozulmaz diye cevap verirsiniz :) demeyi inanin cok isterdim ama boyle hastalikli ve saldirgan bir insanin cocuklarina cok uzulurum gonlum el vermez. Konunuzu okudum icinizin dusuncelerinizin cirkinligi sanirim gun yuzunede cikmaya baslamis bi an once kendinize gelmeniz dilegiyle :)

yaw neye üzüzülürsen üzül,neye stressleniyorsan stresslen,iki kaşık suda fırtınalar yarat kendine banane kardeşim,senin yargın kimin umurunda,aynı sorun değil aynı durum benim başımda ben de bekarım,bana da ailem geliyor kalıyor,biz ailemle aauu ne ayıp insan hiç sevişir mi demiyoruz bilmem anlatabildi mi??

oldu canım yaşamın bir parçası cinsellik deyip böğürelim herkes dinlesin

hatta yaşamın bi parçasıda boşaltım, orta yerlere çıkarıp kokutalım
napalım yemek içmek,sevişmek kadar o da üstü kapatılmayacak bir gereksinim değil mi ?

Yönetici kooş,kufur etmişler,şu salak siteden nolur atın beni,hükümet 1 burası 2.

Pardon tek siz mi kendinizi çağdaş, aydın görüyorsunuz? Sizi bukadar irrite eden nedir. Beğenmiyorsanız paşa paşa çıkacaksınız siteden. Dağdan inme bir kadın etrafa saldırarak, küfür ederek, senli benli konuşarak bakın ben medeniyim diyor. Güzel anneciğiniz babacığınız hiç mi adap öğretmedi size, ne gibi bir travma yaşadınız inanın bilmiyorum ama o pis ağzınızı açmadan gidin şu beğenmediğiniz siteden.

Pardon tek siz mi kendinizi çağdaş, aydın görüyorsunuz? Sizi bukadar irrite eden nedir. Beğenmiyorsanız paşa paşa çıkacaksınız siteden. Dağdan inme bir kadın etrafa saldırarak, küfür ederek, senli benli konuşarak bakın ben medeniyim diyor. Güzel anneciğiniz babacığınız hiç mi adap öğretmedi size, ne gibi bir travma yaşadınız inanın bilmiyorum ama o pis ağzınızı açmadan gidin şu beğenmediğiniz siteden.

Senin canın konunun etrafında dönüp dolaşıp kaşıntılık yapmak istiyor,kah mudahil olmadıgın konuşmaya girip yöneticilerden yardım istiyorsun kah kendi aklının yettiğince hakaret etmeye çalışıyorsun, senin nevrotikliğin için napalım??Dağdan inmelere kurban ol,önce zekice hakaret etmeyi öğren.Sonra senle muhatap olurum belki.

Back
X