Üst komşunun iftira atması sonucu site evden atabilir mi?

Yani google'a "apartmanda imza toplanarak kiracı tahliyesi" yazsanız yaklaşık 10 dakika içinde duruma hakim olabilirsiniz. Yalnız "oh çıkartamazlarmış" diye rahatlayıp milletin kapısının önüne kedi kumu dökmeye devam etmeyin.

O kedi kumunu toplatıp, bir de kapının önünü sildirmediler mi size ?

Konularınız gerçekse, siteden atılır mısınız bilmem de ana haber bültenine haber olabilirsiniz.

Bu kizin birbirinden bagimsiz fantastik konulari beni cok eglendiriyor. Komsu sorunu, sevgili sorunu, dolandirilan baba
Yaratıcı yanını seviyorum en azından konu açma alanında özgün bir şekilde çalışıyor

Erkekte getir görsunler sonra eve gir bu konudada haklı olsunlar rahatla.
Sorun bir tek komşuda değil sende sağlıklı düşünüp hareket etmiyorsun.

Atamazlar kovamazlar diyenlere şaşırdım. Kanıtlar karşı tarafta, şahitler karşı tarafta, polis çağıran karşı taraf, iki kez suç üstü yakalanan konu sahibi. Üstelik çöp atarken yakalandığı ev kuzenin evi ve kuzen de kendisinden şikayetçi. Erkek çağırma vs kendine taraf toplamak için bunu uydurduğunu düşünüyorum. Kimse eve erkek alıyorsun diye polis çağırmamış. Dün o kadar yapma etme dedik, sinirle hareket ettim pişmanım evden çıkarılmak istemiyorum dedi, sakinleş git düzgün konuş dendi ama gidip kedisinin kumunu pisliğini kadının kapısına dökmüş.

1,5 aydır oturduğu evde bu kadar sorun çıkartan birini millet niye istesin? Balkonuma çöp atanın o olduğundan eminim diyor ama ne video çekmiş ne foto. Her gün pislik çöp atılıyorsa hem kendinin hem kuzenin balkona kamera koyar ispatlardı. Acayip sorunlu ve apartman yaşamına uygun omayan biri olduğunu düşünüyorum.

Diğerlerini bilemem ama sizin psikolojik durumunuz pek iyi değil gibi. Yaptıklarınız hiç normal değil. Çingene mahallesi falan mı orası? Gerçekten merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…