üst komşu, kadına şiddet!!!

çünkü rahatsız oluyorlar müzik sesinden kavga sesinden olmuyorlar bana dokunmyan bin yıl yaşasın hesabı birde neydi karı koca arasına girilmez efendim.Allah ağzınızın tadını bozmasın sevgiyle kalın..

Keşke ben bunları yaşarken benimde sizin gibi bir komsum olsaydı. Neyse bende kendi işimi kendim gördüm polisi ben cagirdim.

Keşke ben bunları yaşarken benimde sizin gibi bir komsum olsaydı. Neyse bende kendi işimi kendim gördüm polisi ben cagirdim.

Aslında biz kadınlar kendi gücümüzün farkına varmalıyız en önemliside bu çoğu kadın utandığı için şiddet gördüğünü gizlemeye çalışıyor oysa asıl utanacak bunu kadına hak gören insan müsveddeleri, bende sizi taktir ettim cesaretinizden dolayı.Rabbim bir daha yaşatmasın iyi insanlarla karşılaştırsın kocaman sarıldım..

Cok guzel sey.. ilk olaylarda hak versemde sana kadin dogum yapmis ve insan o psikolojiyle kavga edebiliyo esiyle.. dayak sesi duymadin dimi o zaman?

tamam yardım etmek iyi hoş da pat diye kapı calmak surekli takip rahatsiz edici sanki biraz fazla dalmissiniz konu komsu iliskisine o kadar ev degistirdim ses duysam da gecti gitti baskasinin iliskisi bana ne
cocuk istismari tamam ama kocaman kadınlar bi zahmet dayak yemesin kendilerinden sorumlular.

Balkona çıkıp polis diye niye bağırıyorsunuz ki. Evinizde polisi arayıp olayı anlatsaydınız kimsenin ruhu duymazdı. Kendinizi fişlemişsiniz resmen. Yarın bi gün polis gelse direk sizin çağırdığınızı düşünürler

Cok guzel sey.. ilk olaylarda hak versemde sana kadin dogum yapmis ve insan o psikolojiyle kavga edebiliyo esiyle.. dayak sesi duymadin dimi o zaman?

Tavan üstümüze çökecekmiş gibiydi ben nasıl anlatsam o sesleri size kadın bas bas bağırıyordu onların üstündeki komşuda benimle aynı anda geldi ben çalmadım hatta o komşu çaldı kapıyı ama açan olmadı.

Kadın ya kaçamıyorsa dayak yerken. Bence tam da böyle olmalı ses geldiği an üstüne çökmeli tüm komşular ki şiddet uygulayan pisliklerde biraz olsa durulurlar korkarlar belki

Kadın ya kaçamıyorsa dayak yerken. Bence tam da böyle olmalı ses geldiği an üstüne çökmeli tüm komşular ki şiddet uygulayan pisliklerde biraz olsa durulurlar korkarlar belki

Ağzınıza sağlık bende zaten daha çok bu düşünceyle koşup kapılarını çalıyorum en azından belki utanırda durur diye ama bu konunun ben hep komşuları dinliyormuşum onların özel hayatlarına müdahale ediyormuşum gibi algılanması çok garip,
hepimizin başına gelebilir.Toplumda kadınlar sindirilmiş kocandır döverde severde diye,birde kocaman kadınlar dayak yemesinler var kör, sağır, dilsiz olmuş herkes insanlık ölmüş gerçekten.

Valla bu devirde bırak konu komşuya yardımcı olup derdini dinlemeyi,millet problem mi var hemen kafasını saklayacak yer arıyor.Duyarli davranışsınız gerçekten güzel...insan bası sıkıştığında ya da günün her anından sıcaklığını duyacağı bir dost arıyor...

Valla ben yan dairemde ki komşuma boşandıktan sonra gelip olay çıkardığı için eşim bizim evden kapıdan alışılmadık kavga sesi gelirse polisi çağır dedim... Beni karıştırmayın dedi karışacak bir şeyin yok ismini verme polis çağır sadece dedim benim için değil 4,5 yaşında ufacık çocuk için dedim... Peki dedi...
Siz çok güzel bir insansınız , hiç değişmeyin.

seneler önce eski eşimden şiddet gördüğümde kimse kapımı çalmamıştı. herkes apartmana çıkmış birbirlerine sormuşlar ne oluyor diye. ama bir Allahın kulu kapıma gelmemişti. şimdi gözümün önüne geldi herşey...
size teşekkür etmek istedim. terslenecek olsanız bile yine de çalın kapıyı. biz kadınlar birlik olmak zorundayız.
ne çok isterdim o an biri gelsin beni aileme götürsün...

Çok üzgünüm gerçekten ya dün bütün gün başım ağırdı keşke daha fazlasını yapabilsem elimden bir şey gelse yeni doğmuş bir bebek var o evde o evin çicek açması gerekmezmi! Kapılarının üzerinde hoşgeldin bebek süsü var, ordan geçerken 4 yaşındaki kızım anne bebeği görebilirmiyim diye soruyordu biraz büyüsün gideriz görmeye diyordum.
Biz kadınlar enterasanız çoğu zaman asıl düşmanlığı biz birbirimize yapıyoruz yani şu konudan sürekli etrafı kesiyormuşum sonucunu çıkaran da kadınlar illa yaşamak mı lazım anlamak için, bakın ne güzel anlatmışsınız herkes kendi arasında dedikodu çevirmiş ahlanmış, vahlanmış ama kimse yahu çalalım kapısını öldümü kaldımı dememiş.Sebep karışmayalım karı koca arasına girilmez bu nasıl bir zihniyettir ben anlıyamıyorum ve yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Bebeğinizle yeni yuvanızla mutluluklar dilerim sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…