Üst kol yağları nasıl eritirim?

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
ya kızlar ne yapsam bu bıngıl bıngıl kollarım için. çok sinir oluyorum kısa kollu giydiğimde. resmen löp et sanki yahu. ne hareket yapsam acaba bunları eritmek için? ama kas olmasınıda istemiyorum...

cnm bunun için öncelikle diyet yapmanı öneririm , düşük karbonhidratlı çok proteinli bir diyet olmalı ..
birde kol egzersizleri yapmalısın , az ağırlıklı dambıl alabilirsin 1-2 kiloluk , nette çok güzel egzersiz videoları var bunlar için .. korkma az ağırlıkla kaslanmazsın zaten , düşük ağırlık çok tekrar yaparsan ordaki yağlar erir ve sıkılaşır .
benimde biraz kilo alınca kollarım genişler hemen :))

sağol canım cevabın için. inan ki çok rahatsız oluyorum bu görüntüden ve çok mutsuz gezdim bu yaz dolayısıyla, ama yaz 2011 böyle olmasın istiyorum.
düşük karbonhidrat ve bol protein demişsin, örnek verbilirmisin...mesela neyden kaçınılmalıyım neleri daha çok tükketmeliyim. zaten diet yapıyorum şuan, sebze ağırlıklı.

öpüyorum canım

cnm yani pilav , makarna , beyaz ekmek ve kızartma gibi şeyler uzak dur ..
pilav yiyeceksen kepekli pirinçten olanı tüketebilirsin ..
birde sebzenin yanında mutlaka beyaz ette tüket tavuk ama yağsız kısmı tabii , ve balık ..
mesela ben bir gün öğlen tavuk salata yiyorum akşamda sebze yiyorum ...bunun gibi demek istedim , bunlar zaten seninde bildiğin şeylerdir .. sabahlarıda haşlanmış yumurtanın beyazını tüketebilirsin buda çok iyi bir protein kaynağıdır..
ve bol hareket tabii
bende geçen yaz tombul kollarla gezinmek zorunda kaldım ( ama önümüzdeki yaz böyle olmak istemiyorum o yüzden yılbaşı sonrası iyice egzersizlere asılıcam

çok sağol canım verdiğin bilgiler için. ne kadar bir sürede erimeye başlar sence kollar

cnm diyetini ve egzersizlerini aksatmadan yapman gerekiyor bunun için mutlaka , ben haftada 4-5 gün hem kol hemde mide ve bacak egzersizleri yapmaya başladım , bu şekilde devam edersem 2 ay gibi bir sürede sanırım iyice şekillenmeye başlar , haa birde bişi daha söylicem sana ben daha önce niveanın falan sıkılaştırıcı losyonundanda kullanıyorum kollarıma ondan da memnun kalmıştım ama egzersiz şart kesinlikle , sen yeterki azimli ol ve hemen bırakma ltf mutlaka toparlanacaklardır

Tatlım ben dumbıl yerine kenarlarında kulp olup çekme aparatı takılan pilates topu veya gym stick almanı tavsiye ederim, hem dumbıllardan daha etkili hem aynı anda kollarınla birlikte bacaklarını ve midenide çalıştırabilirsin.Hepsiburda sitesinde adlerin ürünlerine bak fiyatları makul gym stick 20 lira...ben daha evvel aldım ikisindende var çok da memnun kaldım ama yeni cicilerim gelince pauçları dama atıldı :)

azmin elinden ne kurtulur sabır ve azimm :) şart .....
ve disiplinnn....

düzenli yaptım ve tabiiki de çok faydasını gördüm , özellikle o alt kısımdaki bıngıl bıngıl yumuşaklık vardır ya hani ....
artık kurtuldum ondan sayılır , daha sıkı ve gergin ....

ama dediğim gibi bıkmadan hareketler devam edilmeli ve biraz da yediklerine dikkat edersen olmayacak iş değil asla canım :)

canım yaa baktım 160 dan aşagı yok..1.5 senedir ne kadar ertmış anlam veremedim

Benmde kollarm hep sorun olmuştur kısasım bi tshirt. yaklaşık 2 hafta önce giydiğimde kolum sıkıştı kaldı çıkardm bende göğüs yayıyla hareketler yaptım çalıştırdım o bölgeyi ve geçen giydiğimde kollarımı sıkıştırmadıı

Şimdide 3 kiloluk dambıl sipariş ettim hem eritmek hem sıkılaştırmak hem de biraz kaslansın istiyorum

Kol kaslarını çalıştıran şöyle bir egzersiz var; duvara bir kol mesafesinde yaklaşın. Tek elinizin avuç içini duvara yaslayıp, belinizi bükmeden şınav hareketi yapın. 10 kere sağ kol, 10 kere sol kol ardından 15 saniye mola. Aynı şeyi ikinci kere yapın. Bunun bir de iki kolla yapılanı var onu 30'ardan iki set halinde yapıyorum.

İnternet üzerinden bütün vücudumu çalıştırmamı sağlayan bir program izliyorum. Kolları ve sırtı çalıştırmak için sık sık bu hareketi veriyor. Haftada 5 gün yapıyorum. On gün geçmeden gözle görülür bir değişim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…