- 28 Nisan 2010
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi desert_rose85
cnm bunun için öncelikle diyet yapmanı öneririm , düşük karbonhidratlı çok proteinli bir diyet olmalı ..
birde kol egzersizleri yapmalısın , az ağırlıklı dambıl alabilirsin 1-2 kiloluk , nette çok güzel egzersiz videoları var bunlar için .. korkma az ağırlıkla kaslanmazsın zaten , düşük ağırlık çok tekrar yaparsan ordaki yağlar erir ve sıkılaşır .
benimde biraz kilo alınca kollarım genişler hemen :))
sağol canım cevabın için. inan ki çok rahatsız oluyorum bu görüntüden ve çok mutsuz gezdim bu yaz dolayısıyla, ama yaz 2011 böyle olmasın istiyorum.
düşük karbonhidrat ve bol protein demişsin, örnek verbilirmisin...mesela neyden kaçınılmalıyım neleri daha çok tükketmeliyim. zaten diet yapıyorum şuan, sebze ağırlıklı.
öpüyorum canım
cnm yani pilav , makarna , beyaz ekmek ve kızartma gibi şeyler uzak dur ..
pilav yiyeceksen kepekli pirinçten olanı tüketebilirsin ..
birde sebzenin yanında mutlaka beyaz ette tüket tavuk ama yağsız kısmı tabii , ve balık ..
mesela ben bir gün öğlen tavuk salata yiyorum akşamda sebze yiyorum ...bunun gibi demek istedim , bunlar zaten seninde bildiğin şeylerdir .. sabahlarıda haşlanmış yumurtanın beyazını tüketebilirsin buda çok iyi bir protein kaynağıdır..
ve bol hareket tabii
bende geçen yaz tombul kollarla gezinmek zorunda kaldım( ama önümüzdeki yaz böyle olmak istemiyorum o yüzden yılbaşı sonrası iyice egzersizlere asılıcam
Kadınlar kol egzersizi yaparken nelere dikkat etmeli? - UZMANTV
Kadınlar kolların sarkmasına karşı hangi egzersizleri yapmalı? - UZMANTV
Kadınlar kollarını hangi hareketlerle sıkılaştırabilir? - UZMANTV
çok güzel kol egzersiz videoları buldum bak :)) hepside benim yaptıklarım bunları sende yapabilirsin
ellerine emeğine sağlık canım. mutlaka uygalamaya başlıycam
süpersın bıtanem deneycemKadınlar kol egzersizi yaparken nelere dikkat etmeli? - UZMANTV
Kadınlar kolların sarkmasına karşı hangi egzersizleri yapmalı? - UZMANTV
Kadınlar kollarını hangi hareketlerle sıkılaştırabilir? - UZMANTV
çok güzel kol egzersiz videoları buldum bak :)) hepside benim yaptıklarım bunları sende yapabilirsin
Tatlım ben dumbıl yerine kenarlarında kulp olup çekme aparatı takılan pilates topu veya gym stick almanı tavsiye ederim, hem dumbıllardan daha etkili hem aynı anda kollarınla birlikte bacaklarını ve midenide çalıştırabilirsin.Hepsiburda sitesinde adlerin ürünlerine bak fiyatları makul gym stick 20 lira...ben daha evvel aldım ikisindende var çok da memnun kaldım ama yeni cicilerim gelince pauçları dama atıldı :)