Ust karin batma seklinde agri

Hande29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
47
11
88
Arkadaslar merhaba 12 yil evvel endometrium cikolata kisti ameliyati oldum ameliyatimi hacettepe selcuk hoca yapti iyo bir ameliyat olmamis ne yazikki evlendim ilerki yillarda birkac yil cocugumuz olmadi sonra rahim filmi cekildi sol tupumde iltihap kaynakli tikaniklik tespit edildi operasyon gecirdim sol tupum alindi oda dogru duzgun yapilmamis sonra tup bebek oldum dis gebelik gecirdim hrs hastanesinde tarik hoca hemen ameliyata aldi beni laparaskopi ile tupumu temizledi tamamen bagirsakta yapisiklik vardi temizleyebildigimi temizledim dedi ben kendiligimden hamile kaldim birkac ay sonra ve sezeryan dogum yaptim 2.5 yil once fakat karin deligimin 3 4 cm sol tarafinda neredeyse hergun batma seklinde agrim oluyor oyle cok yogun degil ama yemek yiyip karnim sisince batiyor daha fazla adet donemlerine yakin agri hemen hemen azaliyor ama bicak saplanmasi gibi bir agri bu durumu yasayan oldu mu hic ben gibi bagirsaklarimda mi bir sikinti var anlayamadim yoksa yapisiklik kaynakli bir agri mi bu bilmiyorum ama sezeryandan sonra oldu lutfen ben gibi yasayan varsa neler yaptilar hangi doktorlara gittiler yazarlarsa sevinirim

Merhaba, her ameliyat yeni yapılıklıklara sebep olabiliyor. Yapışıklıkların hepsi ağrı yapmazken bazıları yerine ve durumuna göre ağrı yapabiliyor. Benim de sağ tüpümü kestiler aynı sebepten.2 yıl oldu. Ama ameliyattan sonra sağ tarafımda adet döneminde daha yoğun olmak üzere ağrılarım oluyor. Şişkinlik, baskı, bazen de bıçak saplanması gibi. Doktorlar yeni bi ameliyatla yapışıklıkları açsak bile yeni yapışıklıklar oluşacaktır diyorlar. Dayanmakta zorlanacağın ağrıların yoksa ameliyata yanaşmıyorlar. Allah yardımcınız olsun. En azından şükredin çocuğunuz olmuş. Ben üç tüp bebek denedim, olmadı ve pes ettim. Doktorlar, ağrılar vs beni çok yordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…