++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

tamam diğerlerini alayım canım sana da ışıltılı parfümü göndereyim bir de kirpikleri ayıran ve uzaltan maskara göndereyim olur mu tatlım ?

tek başına kafesli olan ya da ondan 2-3 önceki 10 arlık elbiseler yani balon elbbise ile mango trenckot arasındaki 2 si

BU MSJDAKİ SONDAN 11.,13.ve 14. ELBİSELER CANIM BAHSETTİKLERİM BÜTÜN PAYLAŞIM OLDUGUNDAN TEK ALINTI YAPAMIYORUM KAFES KOLLARI OLAN SİYAH VE ONDAN ÖNCEKİ 2 si

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

heh şimdi anladım canım dediğim gibi siyah elbise satıldı bu ürünler duruyor

Çoğu gitti azı kaldı kalanlara buyrun hanımlar güncelliyorum
üzerinde yazan fiyatlara bakmayın begendiğiniz olursa yardımcı oluyorum
bazı fotolar kötü çekim olmuş detaylı çekebilirim üzerimdeki hallerini ekliyebilirim
diğer 2 konuma da bakmadan geçmeyin buyrun linkler

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727849
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=42

-------------------ELBİSELER--------------------------

---------------------ETEK VE PANTOLONLAR------------

------------------------ÜSTLER--------------------------

-------------------------DİĞERLERİ-------------------

saç düzleştirici kullanmıyorum artık çok memnun oldugum bi düzleştiriciydi. performansı çok iyi. baglantı kablosunda temassızlık yapıyor biraz 10 lira verip yapılacak bişi. yapıpta gönderebilirim isteyen olursa fiyatı 60 tl magaza fiyatının çok altına az miktar pazarlık yapabiliriz

ben canon kullanıyorum bunu kullanmıyorum çok az kullanıldı sorunsuz duruyor. bi köşede öyle duracagına satışa koydum. çok da kaliteli fiyatına göre. netten kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz memnun olan bi hayli fazla..
fiyatına 70 tl düşünüyorum

Kodak Easyshare C813
Goruntu Sensor Tipi : CCD
Çözünürlük : 8.2 Megapiksel
Optik Zoom : 3x
Kamera Tipi : Kompakt Makine
Agırlık : 0.14 kg

Ayrıyetten elimde tablet var ilgilenen olursa koyabilriim

elimde kalanları güncelledim buyrun öğle sonu kargo zamanı

kalanlar çok ucuza gidiyor fiyat sorun indirim yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…