++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

gömlek canım açılıyor düğmeler olur diye düşünüyorum kalıbı geniş bi model 10tlye vereyim

Canım çok sağol çok iyi bir fiyat çokta şıkmış ama düğmeliyse yine üst düğmelrr açık kalabilir bende
Herşeyi üst düğmeler açık giyiyorum hepsi çok güzeller ama bu düğmeler açık kalırsa güzel olmaz modeli yakada çünkü

ahh şu gögüs kısmıı kısmet canım başka modellere

buyrun hanımlarrr fiyatlarının altına vericem bu aralarrr

bu ürünler ayrıldııııı. 32.sayfadan itibaren ara ara yeni ürünler ekledim bakabilirsiniz kalanlaraaa bu aralar fiyatta çok yardımcı olcaaamm

varmı bişiler isteyeeeen kalanlara 32.sayfadan itibaren bakabilirsiniiiz bu aralar çok uyguna vericem

Son düzenleme:
yok kuzum ondan başka maalsef

Bebeğim senin en vefalı müşterin geldi, en son nelerin kaldı. Şu taraflı yeleğe bayıldım aslında. Senin pantolonlarda bana olur inanıyorumda kot almycam artık. Neler kaldı sana zahmet bi eklesen benim için. O yelek satılmadı de. Çift taraflı olan

ayy kuzum nerelerdesin seeen özlettin kendiniii
canım son sayfalara bak güncel halleri var hep yeni eklediklerimde var 32.sayfadan itibaren. alıntı yapmak zor oluyor eklediğim çok oldu çünkü haftasonu hepsini düzenlicem. çift taraflı yelek duruyor canım satılmadı henüzz

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1101750&d=1399315458&thumb=1
bunu da beğendim aslında, çift taraflı yelekle bu olabilir.
o alındı bu ayrıldı sayfa sayfa bakamaıyorumda sıkılıyorum. bide petrol mavisi sıfır kol bi bluz gördüm. Önünde kesim var ve sanki boncuk gibi bişey var oda hoşuma gitti o ne kadardı bu ay çok borçlandım almamam lazım ama dayanamadım

o kapşonlu gömlekten 1 tane kaldı sadece elimde 36-38 beden kaçırma
canım ben yarın elimde kalanları düzenliyim haber verim sana öyle netleştirelim fiyatta yardımcı olurum biliyosun buluruz orta yolu

o kapşonlu gömlekten 1 tane kaldı sadece elimde 36-38 beden kaçırma
canım ben yarın elimde kalanları düzenliyim haber verim sana öyle netleştirelim fiyatta yardımcı olurum biliyosun buluruz orta yolu

tamam canım, benide bi yazıda alıntılarsan iyi olur, kaynamasın araya

varmı bişiler isteyeeeen kalanlara 32.sayfadan itibaren bakabilirsiniiiz bu aralar çok uyguna vericem

Kuzum aldım yine kargomu hepsi çok güzel valla zaten ürünlerin bağımlılık yaptı bende :) seninle alışveriş yapmak guzel indirimlerin ve hediyelerin ayrı bi guzel eline.koluna sağlık canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seninde güzel yorumlarını duymak çok zevkliiiii güle güle kullan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…