++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

Cnm tlfndan griorm. Cift tarafli yelek kapsonlu kot gomlek ve siyah omuzlari tul gomlek. Bunlarn bedenlerini ve sonfiyatlari ne olur. Ozelden yazarsan sevinirmmm

canım posta kutun doluydu cevap yazamadım

cnm sende 48 beden kıyafetler varmı

maalsef kuzum vardı bi aralar büyük beden gömlekler ama satıldı hepsi kalmadı bişi

*****elimde kalanların hepsi bi önceki sayfada başka sayfaya bakmanıza gerek yook içlerinde ayrılanlar varr *****

buyruuun fiyatlar çok uyguuun yinede yardımcı olurum fiyatlarda
----------32.sayfada kalanlar------------

yarın kargo günü varmı bişiler isteyennn 32. sayfaya buyruuun

yarın kargo günü varmı bişiler isteyennn 32. sayfaya buyruuun

Canıım anca fırsatım oldu geri dönüş yapmaya, montlar gömlekler hepsi çok hoşş hepsi tam oldu üstümee senle alışveriş yapmak bir zevk, hediyeler için ayrıca teşekkür ederim canıım çok sağolll :) diğer 3 beyazı da yarın kargo gününse yolluyosun dimi canım :)

ayy teşekkür ederim canım güzel yorumun için
bende senden aldıklarımı kullanıyorum bayıla bayılaa
evet kuzum diğer ürünlerini yarın yolluyorum

ayy teşekkür ederim canım güzel yorumun için
bende senden aldıklarımı kullanıyorum bayıla bayılaa
evet kuzum diğer ürünlerini yarın yolluyorum

okey canım dediğim gibi haftaya kargoyu alırken parayı da yatırırım çook sağol güle güle güzel günlerde kullan cicilerini sen de :) sağlıcakla kal ..:)

okey canım dediğim gibi haftaya kargoyu alırken parayı da yatırırım çook sağol güle güle güzel günlerde kullan cicilerini sen de :) sağlıcakla kal ..:)

tamam canımcım ne zaman uygun olursan adresini özelden tekrat at kuzum bulamıyabilirim eski kağıtları bekliyorum

Kırmızı trençkotu kim aldıysa çok şanslı şimdiden söyliyim dedim
Bende aynından aldım 4justice den severek kullanıyorum çok rahat modelide çok güzel
Hatta siyahınıda aldım onuda severek kullanıyorum iyikide almışım diyorum gerçekten bu fiyata çok çok uygun kaçırmayın ürünler tertemiz kusursuz

canım benim yaaa seninle alışverş yapmak güzel yorumlarını okumak büyük zevk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…