++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

çoook sevindim begenmene canım güle güle kullan
yenileri çekmeye başlıyorum şimdi yarım saate eklemiş olurum kuzum

eveeeet başlıyoruz yenileree Bismillah bazı modeller aynı sadece renkleri farklı o yüzden sadece 1inde detay çektim o şekilde ekledim ölçü sorabilirsiniz. aceleyle çektim bazıları kötü çekim oldu ve bazıları kırışık kusura bakmayın. bazılarının etiketi büyük ama yinede ben üstümdeki halini ekledim 36 bedenim salaş sevenler içinde olabilecek tarzda ürünler yani

1- 36-38 beden kalçayı kapatıyor 10 tl

2- narçiçeği 36-38 beden 10 tl

3- bi kısmı tozlanmış resim çekerken farketmedim o yüzden öyle gözüküyor yani bi sorunu yok 36-38 beden 10 tl

4- koyu lacivert 38-40 beden 10 tl

5- 36-38 beden 40ada olur diye düşünüyorum 10 tl

6- 38-40 beden 42yede olur 10 tl

7- narçiçeği 38-40 beden 42yede olur 10tl

8- 36-38 beden 15 tl

9- flastan dolayı iç göstermiş reklam olmuşum normalde bu kadar göstermiyor 36-38 beden 15 tl

10- 36-38 beden 10 tl

11- çok çok hoş kot cepken mi denir bolero mu orasını bilmiyorum xl yazıyor etiketinde ama benim üstümdeki hali bu şekilde yani standart oldugunu düşünüyorum 10 tl

12- 38-40 beden koyu lacivert 10 tl

13- 36-38 beden, annemin kullanmadığı 40 beden de var elimde 20 tl önceki sayfalarda üzerimdeki vardı isteyen olursa tekrar atarım

14- veee finali bu muhteşem elbiseyle kapatıyorum bayıla bayıla almıştım uzun elbise bana yakışmamasına ragmen inatla aldım hiç kullanmadım standart beden beli lastikli olduğu için 40 tl.

3-4-5-6 yı istiyorum

2 ve 14 ü de ben bir iki saatliğine ayırtabılır mıyım acaba sarı uzun elbisede bi son fiyat istyrm uzun elbise ihtiyacım vaar

Son düzenleme:

Ya da 3-5-6-10 olsun

2 ve 14 ü de ben bir iki saatliğine ayırtabılır mıyım acaba sarı uzun elbisede bi son fiyat istyrm uzun elbise ihtiyacım vaar

canım ayırayım ama sadece sarı elbise için fiyatta oynama yapamam ikisini birden alırsan o şekilde bi indirimim olur çünkü hiç giyilmedi

Ya da 3-5-6-10 olsun

ayırdım kuzum

Canim kırmızı kolsuzu ayirirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayırdım canım

özelden msjlarınıza cevap yazcam arkadaşlar 5dk engelim oluyor ve netimde sorun var sürekli düşüyor gecikme için kusura bakmayın

canım takas olarak şuan en aclinden sadece orfilame precious parfüm ve sandalet ihtiyacım var

Hmm malesef bir sandaletim var beyaz ilk sayfada var resmi onun dışında yok malesef canım, şu an nakit sıkıntım var nakit alamam herhalde :/

Ama çok da beğendim yaa napsak ne kadar süre ayırıyorsun canım??

kuzum avondan falan yokmu parfümün kullanışmta olabiir üstünü tamamlarsın vs bi şekilde hallederiz
avondan kullandıgım bi kaç koku var bildiğim kokularsa olabilir onlarda
yok dersen ayırrım istediğin zamana kadar farketmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…