- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb ben 1.5 sene önce başka yerde yağ enjekte yaptırtmıştim göz kapağına yaptırtığüm gün şişlik oldu yuz kısmınada bşraz şişkinlik oldu 2-3 güne geçti ve hiç ağrı fln olmadı memnun kalmıştim ama eylyul ayında göz kapağı ve göz altı torbaları için endolif lazer yaptırttım için gözlerim yine eski haline döndu (( bende tekrar yaptırmayı düşünyorum siz yaptırttınizmi ?Arkadaşlar randevu aldım.Dr Baris cakir dan.yaptiran var mi?surec nasil memnun musunuz?
Ust goz kapagimda cukurluk var.resim de koyayim.o bolgeye yag enjeksiyonu yaptiracagim.ama korkuyorum.yaptiranlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
Hayir 6 aralikta rabdevu aldim.1.5 sene dayandi mi yani yag enjeksiyonunuz ust goz kapaginda?kime yaptirdiniz?
[/QUOTE 100/50-60 kalıci ama ben lazer işlemler gördum ondan galia erittim kendim daha dururdu belki ben yurt dışında 1000 dolar yaptırtmıştim size fiyat bilgisi verdiyse paylaşabilirmidiniz lütfan bende tekrar düşünyorum yaptırmak
Ben dr ersandan aldim beraber yapacaklarmisBende bugun rendevu alıcaktım Barış Çakır için yağ enjektesi yapmiyo dedineden acaba sadece burun estetiği yapiyo dedi
Ayni bolgeye mi yaptiracaksiniz siz deBende bugun rendevu alıcaktım Barış Çakır için yağ enjektesi yapmiyo dedineden acaba sadece burun estetiği yapiyo dedi
Ayni bolgeye mi yaptiracaksiniz siz de
Evet bende göz kapağına yaptıracaktım fiyat bilgiside alamadım size fiyat solemiştir ne kadar a yapiyolarAyni bolgeye mi yaptiracaksiniz siz de
4 bin dedilerEvet bende göz kapağına yaptıracaktım fiyat bilgiside alamadım size fiyat solemiştir ne kadar a yapiyolar
4 bin dediler
İyi akşamlar yağ enjektesi yaptırdınız mi merak ettim 6 aralıkta nasıl oldu memnun kaldınız mi4 bin dediler
Yarin gidecegim habee veririm size deİyi akşamlar yağ enjektesi yaptırdınız mi merak ettim 6 aralıkta nasıl oldu memnun kaldınız mi
İnş memnun kalırsınizYarin gidecegim habee veririm size de
Barış Çakır çoook pahalı yaArkadaşlar randevu aldım.Dr Baris cakir dan.yaptiran var mi?surec nasil memnun musunuz?
Ust goz kapagimda cukurluk var.resim de koyayim.o bolgeye yag enjeksiyonu yaptiracagim.ama korkuyorum.yaptiranlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
4000 tl4 bin dediler
Başka yerlerdede aynı fiyat verdiler ama4000 tlçok pahalı
Yani bu kalıcı bir prosedür değil,yağın yarısı kesin eriyecektir,geriye ne kadar kalır bünyeye bağlı. Benim de göz altı çükürlar var ve ben yüz germe yaptırmak istiyorum,çükürları yağla doldururuz dedi,yarısı eriyecektir,geriye ne kalır yaşayıp görecez dedi.Başka yerlerdede aynı fiyat verdiler ama
Merhaba siz yaptırabildiniz mi yağ enjeksyınu nasıl oldunuz değişiklik varmıYarin gidecegim habee veririm size de