• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst göz kapağına yağ enjeksiyonu

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Arkadaşlar randevu aldım.Dr Baris cakir dan.yaptiran var mi?surec nasil memnun musunuz?
Ust goz kapagimda cukurluk var.resim de koyayim.o bolgeye yag enjeksiyonu yaptiracagim.ama korkuyorum.yaptiranlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.

Eklentiler

• 20191123_123835.webp
    20191123_123835.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 365
Arkadaşlar randevu aldım.Dr Baris cakir dan.yaptiran var mi?surec nasil memnun musunuz?
Ust goz kapagimda cukurluk var.resim de koyayim.o bolgeye yag enjeksiyonu yaptiracagim.ama korkuyorum.yaptiranlar tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim.
Mrb ben 1.5 sene önce başka yerde yağ enjekte yaptırtmıştim göz kapağına yaptırtığüm gün şişlik oldu yuz kısmınada bşraz şişkinlik oldu 2-3 güne geçti ve hiç ağrı fln olmadı memnun kalmıştim ama eylyul ayında göz kapağı ve göz altı torbaları için endolif lazer yaptırttım için gözlerim yine eski haline döndu (( bende tekrar yaptırmayı düşünyorum siz yaptırttınizmi ?

Hayir 6 aralikta rabdevu aldim.1.5 sene dayandi mi yani yag enjeksiyonunuz ust goz kapaginda?kime yaptirdiniz?

Hayir 6 aralikta rabdevu aldim.1.5 sene dayandi mi yani yag enjeksiyonunuz ust goz kapaginda?kime yaptirdiniz?
[/QUOTE 100/50-60 kalıci ama ben lazer işlemler gördum ondan galia erittim kendim daha dururdu belki ben yurt dışında 1000 dolar yaptırtmıştim size fiyat bilgisi verdiyse paylaşabilirmidiniz lütfan bende tekrar düşünyorum yaptırmak

Bende bugun rendevu alıcaktım Barış Çakır için yağ enjektesi yapmiyo dedi 🤔neden acaba sadece burun estetiği yapiyo dedi

Barış Çakır çoook pahalı ya 😪 isterdim ama param yetmez

Başka yerlerdede aynı fiyat verdiler ama
Yani bu kalıcı bir prosedür değil,yağın yarısı kesin eriyecektir,geriye ne kadar kalır bünyeye bağlı. Benim de göz altı çükürlar var ve ben yüz germe yaptırmak istiyorum,çükürları yağla doldururuz dedi,yarısı eriyecektir,geriye ne kalır yaşayıp görecez dedi.

Back
X