- 8 Eylül 2015
- 276
- 363
- 42
Merhaba kızlar..Persembe öğlen 12.30 da göz kapağı düşüklüğü sebebiyle ameliyata girdim..Neler yaşadım anlatayım..öncelikle operasyon masasına güzelce yatirildim..çizimler yapildi..sonra sadece gözlerim açıkta kalacak şekilde steril bir örtü örtüler..Gözlerimi o an itibariyle kapattım...Her iki gözümden 3 farklı bölgeye igne yapıldı ve hiç uyusturulmadan elimdeki stres topları ile idare ettim diyebilirim..Canım yanmadı dersem yalan olur acıdı biraz..10 dk bekledik..Sonra Dr yaptığı her işlemi anlata anlata işleme başladı..İçindeki yağ dokularını alırken lazer tutuyorlar kesim için...Ordaki koku igrencti ve sıcaklığı biraz hissediyorsunuz..Stres topu devammmGüzelce içini yaglardan arındırip fazla deriyi aldılar herhalde...Toplam 45 dk filan sürmus...sonra dikişler atıldı.İslem sırasında sıcaklık hariç bir acı hissiyatı asla olmadı..Dikişler sonrası bantladilar ve 3 gün duracak dediler..3 gün su degmeyeeck..şimdilik Buz uyguluyorum..BU SBAH uyandığımda gözlerim şiş bayaa tombik tombik olmuşum resimlerimi merak edenler için atacağım. Gün ve gün atarım.Dikişlerim 15. Gün alınacakmıs..Ama ben ordayken dikiş aldırmaya gelenler vardı durumlari gayet iyiydi bu biraz moralimi düzeltti açıkçası..Umarım yüzümdeki o mental yorgunluk ifadesi geçer çünkü beni çok rahatsız ediyordu..Sonuçlar için yazmaya devam edecegim..