• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst giyim güvenilir mi?

MeryemUZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
4
0
1
33
Merhaba, google görsellerde üst giyim ile ilgili ürünler ararken denk geldiğim bir site var. Beğendiğim ürünler var ancak whatsapp'dan sordum kapıda ödeme yokmuş. Kredi kartı yada havale ile alışveriş yapmaya çekiniyorum.
Sizce sorun yaşarmıyım? Daha önce alışveriş yapan varmı ? site https://ustgiyim.com/ust-giyim-15

ürünler gereksiz pahalı. ben olsam almazdım. sorun çıkacağını sanmam ama piyasaya göre pahalı. düz beyaz tişort 45 tl.

ürünler gereksiz pahalı. ben olsam almazdım. sorun çıkacağını sanmam ama piyasaya göre pahalı. düz beyaz tişort 45 tl.

Benim için en önemlisi güvenilir olması. Sorun çıkaracağını sanmam dediniz inşallah dediğiniz gibi olur. Fiyatlar dediğiniz gibi çok uygun değil farkettim.

***reklamlara hoşgeldiniz***demek geldi içimden ... Giyimde Trendyol sorgusuz sualsiz iade alıyorlar iade ettiğinde ödeme yapıldı mı diye peşinden koşmuyorsun kurumsal ... Uygun olsa bi denersin ama bu rakamlarda aksiyona gerek yok

Kargo bugün geldi sorun yaşamadım. Sadece arkadaşın dediği gibi fiyatlar biraz yüksek geldi banada

Back