Piercing, Hızma Üst dudak deldirdim piercingi çıkaramıyorum yardım

xefteLyax

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
32
0
Kızlar 1 hafta önce üst dudağımı deldirdm şimdi piercingimi değiştrmek istiyorum ama çıkaramıyorum vidalı ya ben döndürdükçe piercingde içinde dönüorr :KK70::KK70::KK70: nasıl çıkarabilirim özel bi yöntemi varmı yardım edermısınzz

üst dudaktan çıkarmak için erken, az bekle bence.. iki taraftan birden tutup biraz sıkı yapman gerekiyor ama şimdi acıyordur o, bekle biraz daha:KK9:

Aynen iç taraf yara oldu hala krem falan sürüyorum şişiklikte tam olarak inmedi ama çok sıkıldım bu piercingtenn :KK70:

benim yüzümün muhtelif yerlerinde dört piercingim vardı (sene 1943 o zamanlar :KK1:)..temiz bakmak ve sabırlı olmak lazım

Kaç gün daha beklemem lazım bu acının geçmesi için, iç taraf acıyo zaten sadece. Onun dışında acı azaldı fazla kaşıntı var teramisin sürüyorum hergün :)

1 ay bekle ılaclarını ve özel bı sabunla yıkamaya dewm et
cıkarma suanda

çıkaracagın zaman cok sıkı tut ıkı taraftanda sert bı seklde cevır

peki tesekkürler bekleyeceuk o zzamannn :)))

aslında bana sorarsan onu hemen cıkar derım
cunku ılerde iz kalıyor
ve diş etı cekılmesı yapıyor

baska bı yerı deldır yanak kas burun kas ortası vs bana sorarsan agız ıcı cok rısklı tabı sen bılırsın:nazar:

aslında bana sorarsan onu hemen cıkar derım
cunku ılerde iz kalıyor
ve diş etı cekılmesı yapıyor

baska bı yerı deldır yanak kas burun kas ortası vs bana sorarsan agız ıcı cok rısklı tabı sen bılırsın:nazar:

İz benim için sorun değil her zaman takıyorum :) Diş eti çekilmesini nasıl yapıyor bilmiyorum ama sorun olmaz yanii :KK70::KK70:
Kaşı deldırmek istedim ama düşürüyormuş kaşı o yüzden hiç karışmadım oraya... Ne bileyim diğer yerlerde bana pek güzel gelmedii :KK70: Mutluyum yani şuan güzel duruyor görüntü olarak :KK70:

İz benim için sorun değil her zaman takıyorum :) Diş eti çekilmesini nasıl yapıyor bilmiyorum ama sorun olmaz yanii :KK70::KK70:
Kaşı deldırmek istedim ama düşürüyormuş kaşı o yüzden hiç karışmadım oraya... Ne bileyim diğer yerlerde bana pek güzel gelmedii :KK70: Mutluyum yani şuan güzel duruyor görüntü olarak :KK70:

ozaman gule gule kullan canım :KK42:

Benim cok yakın bir arkadasım deldirtmisti ve o çıkarırken içten cimbizla tutuyordu o piercigin düz kısmını Zaten bir süre sonra el alışıyor tıkır tıkır takip çıkarttı :)))
Acı ve sislik de oldu ama cok uzun süreye kalmadan iyileşiyor :))

En az bir ay beklemelisin piercingi çıkarmak için. Tamamen iyileşmeden çıkarırsan açık yara olduğu için canın yanar ve mikrop kapar.
Çıkaracağın zaman dudağının arkasında kalan kısmı sıkıca tut ve uçtaki topunu çevir.
Piercingle aynı hizada saat varmış gibi düşün ve ona göre saat yönünün tersine çevir.

Aynen iç taraf yara oldu hala krem falan sürüyorum şişiklikte tam olarak inmedi ama çok sıkıldım bu piercingtenn :KK70:

Canım biraz bepanten kullan banyodan sonra özellikle bepanteni sür piercingi oynat.bu şekilde alışır. bir ara bendede vardı:KK66:

X