Bende insallah cumaya kadar kavusacagim merakla heyecanla bekliyorum :) sizin hangi disleriniz yapiliyordişler kesildi ,geçiciler takıldı, herşey yolunda giderse bu hafta cuma gibi yeni dişlerime kavuşacağım
Ust on 6 disler yapiliyor benimde.merak ediyorum kullanimi rahatmi ? Koku yapiyormu ve estetik acidan belli oluyormuÇok rahat edeceksiniz, bir yıldır kullanıyorum üstelik alt ve üst.
cok güzel olmuş güle güle kullanın.benimde dün takıldı ama gecici olarak..begenmezsen oynamak istediğin yerler varsa bak dedi kesin karar verince sabitlenicek..sizin rengi ne acaba diger dislere gore baya beyaz durmusilk resim önceki hali sonrakilerde ilk prova, daha düzeltilip cilalanacak. ben çok beğendimçEki Görüntüle 1411904 Eki Görüntüle 1411908 Eki Görüntüle 1411909 Eki Görüntüle 1411910
bence çok güzel dişler ,6 yerine 10 tane olaymış gerçi daha süper olurdu, ama sonradan yaptırma şansınız olur sıkıntı duyarsanız.Benimkiler nasil sizce fikirlerinize ihtiyacim var
şekli mükemmel olmuş güle güle kullanın cok beğendimrengi a1 dedi sanırım ama daha cilası falan olmadı, haftaya bitince son halini paylaşırım. benim dişler tek tek takıldı, köprü şeklinde olmadı.alt dişler sırıtırsa beyazlatacağız onlarıda. şekil olarak ben çok memnun kaldım ,nasıl yaşamışım eski dişlerle diye düşünüyorum :)
bunları yaptırdığıma bile pişmanım açıkcası yani zirkonları beğendim eski metal destekliler çok kötüydü.diğerlerini kestirmeye cesaret edemedimbence çok güzel dişler ,6 yerine 10 tane olaymış gerçi daha süper olurdu, ama sonradan yaptırma şansınız olur sıkıntı duyarsanız.
haklısınız cidden zor ,benimde 4 diş metal destekliydi ve dişetlerim artık iflas etmek üzereydi. birde benim diş yapım dar olduğu için ,geniş bir gülümseme istediğim için 13 tane kestirdim,sizde böyle bir sorun olmadığından gerekte yok, çok ağrı oldu kesildikten sonra,artı hala geçicilerlenim,doğru düzgün yemek yiyemiyorum düşecekler diye , işte güzellik için nelere katlanıyoruz :) daha dişler takılsın çene implantı yaptıracam martın 2. haftası gibibunları yaptırdığıma bile pişmanım açıkcası yani zirkonları beğendim eski metal destekliler çok kötüydü.diğerlerini kestirmeye cesaret edemedim
Oo siz baya cosmussunuz :) olmusken tam olsun dediniz yani.metallere gore zirkonyumlar mukemmel bisey incecik varligi bile belli degil.benim metal destekliler bunlarin 2 katiydi ve hep agzimdan cikarip atmak istemisimdir o kadar cirkin ve rahatsiz edici biseydi ki.haklısınız cidden zor ,benimde 4 diş metal destekliydi ve dişetlerim artık iflas etmek üzereydi. birde benim diş yapım dar olduğu için ,geniş bir gülümseme istediğim için 13 tane kestirdim,sizde böyle bir sorun olmadığından gerekte yok, çok ağrı oldu kesildikten sonra,artı hala geçicilerlenim,doğru düzgün yemek yiyemiyorum düşecekler diye , işte güzellik için nelere katlanıyoruz :) daha dişler takılsın çene implantı yaptıracam martın 2. haftası gibi
benim görüşüm dümdüz olunca doğal durmuyor biraz sivriltilmesi çok daha iyi olmuş. aslında zirkonyumdan daha iyi ful porselen vardı ama hem fiyatı çok pahalıya geliyor hemde dayanıklılığı konusunda tereddüte düştüm.Oo siz baya cosmussunuz :) olmusken tam olsun dediniz yani.metallere gore zirkonyumlar mukemmel bisey incecik varligi bile belli degil.benim metal destekliler bunlarin 2 katiydi ve hep agzimdan cikarip atmak istemisimdir o kadar cirkin ve rahatsiz edici biseydi ki.bunda kopek disine karar veremedim cok sivri duruyor gibi.
Ust on 6 disler yapiliyor benimde.merak ediyorum kullanimi rahatmi ? Koku yapiyormu ve estetik acidan belli oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?