• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst dişlerimi zikronyum yaptırıyorum

casper75

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
87
71
623
İstanbul
Uzun zamandır düşünüyordum ön 4 dişim metal protezdi, şimdi üstteki 14 dişi zikronyum yaptırıyorum, dr önce diş etlerim gözüktüğü için küretaj yaptı. ayın 2sinde inşallah etler iyileşirse dişlerim kesilecek ve ölçü alınacak. 15-20 güne inşallah dişlerime kavuşacam. sonucun resmini çekip paylaşırım :)

Merhaba benimde ust 6disim metal destekli kaplamaydi suan agri yapiyor ve estetik olarak cok kotu gorunuyor.eski dislerimi ariyorum ve cok pismanim 10gun sonra baslicaz bunlar sökülücek izmir sifada yaptiricam cunku izmirde hic dr bulamadim en azindan sifa taninmis biryer diye dusunuyorum umarim bu sefer iyi bir görüntü yakalarim

ilk resim önceki hali sonrakilerde ilk prova, daha düzeltilip cilalanacak. ben çok beğendimç IMG-20150212-WA0001~2.jpg IMG-20150212-WA0001~2.jpg 20150211_140819~2.jpg 20150211_140823~2.jpg

Benimkiler nasil sizce fikirlerinize ihtiyacim var

Eklentiler

• IMG_20150212_201220.jpg
    IMG_20150212_201220.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 273
rengi a1 dedi sanırım ama daha cilası falan olmadı, haftaya bitince son halini paylaşırım. benim dişler tek tek takıldı, köprü şeklinde olmadı.alt dişler sırıtırsa beyazlatacağız onlarıda. şekil olarak ben çok memnun kaldım ,nasıl yaşamışım eski dişlerle diye düşünüyorum :)

rengi a1 dedi sanırım ama daha cilası falan olmadı, haftaya bitince son halini paylaşırım. benim dişler tek tek takıldı, köprü şeklinde olmadı.alt dişler sırıtırsa beyazlatacağız onlarıda. şekil olarak ben çok memnun kaldım ,nasıl yaşamışım eski dişlerle diye düşünüyorum :)
şekli mükemmel olmuş güle güle kullanın cok beğendim :KK28:

bence çok güzel dişler ,6 yerine 10 tane olaymış gerçi daha süper olurdu, ama sonradan yaptırma şansınız olur sıkıntı duyarsanız.
bunları yaptırdığıma bile pişmanım açıkcası yani zirkonları beğendim eski metal destekliler çok kötüydü.diğerlerini kestirmeye cesaret edemedim

bunları yaptırdığıma bile pişmanım açıkcası yani zirkonları beğendim eski metal destekliler çok kötüydü.diğerlerini kestirmeye cesaret edemedim
haklısınız cidden zor ,benimde 4 diş metal destekliydi ve dişetlerim artık iflas etmek üzereydi. birde benim diş yapım dar olduğu için ,geniş bir gülümseme istediğim için 13 tane kestirdim,sizde böyle bir sorun olmadığından gerekte yok, çok ağrı oldu kesildikten sonra,artı hala geçicilerlenim,doğru düzgün yemek yiyemiyorum düşecekler diye , işte güzellik için nelere katlanıyoruz :) daha dişler takılsın çene implantı yaptıracam martın 2. haftası gibi

haklısınız cidden zor ,benimde 4 diş metal destekliydi ve dişetlerim artık iflas etmek üzereydi. birde benim diş yapım dar olduğu için ,geniş bir gülümseme istediğim için 13 tane kestirdim,sizde böyle bir sorun olmadığından gerekte yok, çok ağrı oldu kesildikten sonra,artı hala geçicilerlenim,doğru düzgün yemek yiyemiyorum düşecekler diye , işte güzellik için nelere katlanıyoruz :) daha dişler takılsın çene implantı yaptıracam martın 2. haftası gibi
Oo siz baya cosmussunuz :) olmusken tam olsun dediniz yani.metallere gore zirkonyumlar mukemmel bisey incecik varligi bile belli degil.benim metal destekliler bunlarin 2 katiydi ve hep agzimdan cikarip atmak istemisimdir o kadar cirkin ve rahatsiz edici biseydi ki.:( bunda kopek disine karar veremedim cok sivri duruyor gibi.

Oo siz baya cosmussunuz :) olmusken tam olsun dediniz yani.metallere gore zirkonyumlar mukemmel bisey incecik varligi bile belli degil.benim metal destekliler bunlarin 2 katiydi ve hep agzimdan cikarip atmak istemisimdir o kadar cirkin ve rahatsiz edici biseydi ki.:KK43: bunda kopek disine karar veremedim cok sivri duruyor gibi.
benim görüşüm dümdüz olunca doğal durmuyor biraz sivriltilmesi çok daha iyi olmuş. aslında zirkonyumdan daha iyi ful porselen vardı ama hem fiyatı çok pahalıya geliyor hemde dayanıklılığı konusunda tereddüte düştüm.

bugün dişlerim son hali ile takıldı, bir ay kadar geçici olacak memnun olmadığım bir durum olursa diye. çok sevdim dişlerimi. dentince den deniz hanıma sonsuz teşekkür ediyorum . IMG-20150216-WA0000.jpg IMG-20150216-WA0002.jpg

Back