- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Merhaba canım 2 arkadasım tel taktırdı ucret 5 ila 7 bin arası sanıyorum.Merhaba kızlarben 24 yasindayim ust dislerim yamuk kucuklugumden beri hatta ailem falan ugrasmamis yani tel taktırmak gbi vs. Kucukken neysede simdi taktirsam nasil olur aciyomu korkuyorumda kimileri yapisiyo yanaklarin falan dio bilmiyorum ya ama gulusum guzel olsun istiyorum birde sigorta karsiliyomu ucreti neler yasak bu sürecte acaba bilgisi olan yazabilirmi
5 ila 7 bin mi aboooMerhaba canım 2 arkadasım tel taktırdı ucret 5 ila 7 bin arası sanıyorum.
Acı konusunda hic korkma artık can yakan bir islem yokkonforlu uygulamalar hepsi bence.
Benim de alt cene on dislerimde yamukluk var.Tel derse taktırırım bende.
Yok sorun cenede sadece ust on disler yamukÇene de sorun varmı peki? Kapatınca falan kapanma sorunu varmı?
Benimde çenemde sorun yoktu. Alt dislerime tel istemedim sadece üst dislerime taktirdim. Keza arkadaşımda boyle yaptı biz çok memnunuz. Ve yarı fiyatına gelmiş oldu böylelikle.
Yalnız güzel duruyor disler
Ama yamukYalnız güzel duruyor dislerSaglık icin elbette doktor karar verir ama görüntü olarak kötü degil asla
Sempatik duruyorAma yamuk
Hmm bi git bence canim ama baksana fiyatlarida baya bi pahaliSempatik duruyor
Ben ellemezdim bu sekil olsa.
Benim dis eti cekilme sorunu var sanirim gitmedim henuz ama iki disim ayrıldı cunku.
Goruntu asırı rahatsız ediyor.
Merhaba kızlarben 24 yasindayim ust dislerim yamuk kucuklugumden beri hatta ailem falan ugrasmamis yani tel taktırmak gbi vs. Kucukken neysede simdi taktirsam nasil olur aciyomu korkuyorumda kimileri yapisiyo yanaklarin falan dio bilmiyorum ya ama gulusum guzel olsun istiyorum birde sigorta karsiliyomu ucreti neler yasak bu sürecte acaba bilgisi olan yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?