Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum 5 ay 20 günlük . Birkaç gün çok huzursuzdu . Bugün farkettik ki üstten 2 tane diş geliyor gibi . Yani beyazlama var . Acaba bir sorun var mıdır açıkçası biraz endişelendim . Hep alttan geldiğini biliyordum . Herkese şimdiden teşekkürler …
Oğlum 5 ay 20 günlük . Birkaç gün çok huzursuzdu . Bugün farkettik ki üstten 2 tane diş geliyor gibi . Yani beyazlama var . Acaba bir sorun var mıdır açıkçası biraz endişelendim . Hep alttan geldiğini biliyordum . Herkese şimdiden teşekkürler …
Osman Gönülal diye bir Dr var takip edin. Üst ya da alt farketmez sırası yok, bir yaşından önce bir dişin çıkmasını önemsiyor doktorlar. Sağlıkla gelsin dişi.
Bizim çok sancılı geçiyor diş sürecimiz, geceleri hiç uyumuyor o günler.
Osman Gönülal diye bir Dr var takip edin. Üst ya da alt farketmez sırası yok, bir yaşından önce bir dişin çıkmasını önemsiyor doktorlar. Sağlıkla gelsin dişi.
Bizim çok sancılı geçiyor diş sürecimiz, geceleri hiç uyumuyor o günler.
Beyazlık aslında diş gelecek anlamına gelmiyor bazen de diş etinde enfeksiyon oluyor herşeyi ağızlarına götürdükleri için. Tetagil gibi bir granül denediğinizde ya da zeytinyağı karanfil sürünce huzursuzluk geçiyorsa diş olabilir ama doktor kontrolünüz yakınsa ya da sağlık ocağınız yakınsa bir gösterin yakın zamanda