• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri üst dikiste sorun

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
arkdaşlar. dün 2. provama gittim. gelinliğin astarını falan oluşturmuştu kadın. üstü komple fransız dantelli olacak. ama astarın üzerine tüllü danteli deneme yapınca iki göğüsten de birer tane aşağı inen dikiş çizgileri görünüyordu.bu çizgi görünecek mi kapatmaz mıyız dedim ama sanırım tülün altından belli olacak.
üstü tül olan gelinliklerde o iki dikiş çizgisinin görünmesi normal mi?
çünkü kadın oradan dikiş geçirmezsem tişört gibi bol kalırdı dedi.

çok aptal bişey olucak diye korkuyorum ya
lütfen bana akıl verin. lütfen.

gelinlik ekteki gibi olcak.

Eklentiler

• $G1211.jpg
    $G1211.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 119
o dedigin kisinler cok normal.. her gelinlikte var yani hic o dikis seriti olmayan gelinlik görmedim ben
merak etme fazla kafana takma..

evet tatlım, genelde hepsinde olur o dikiş, çünküü vücuduna oturtması için onu yapmak zorunda, çok fazla kafana takmazsan, orası sana sorun gibi görünmez, zaten kıyafeti giymen ve o gece o kadar kısa gibi oluyor ki, daha elbisenin tadını çıkaramadan gün gelip geçiyor :((
allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah ... :)

dikisler olmazsa olmaz tabi
gelinlik diye dikissizmi yapilacak ayol
takilma bence okadar
bitsin bak gorursun ne kadar gereksiz takmissin:hulya:

ne biliyim.arkadaşlarıma sordum. sana örnek gelinlik resim gönderelim dediler. baktım onlarda yok.
inşallah kötü olmaz ya..
en çok da eteği nasıl becerebleceğini merak ediyorum... ekteki gibi olamazsa çok üzülürüm.

ektekinin birebir aynı olmasını bekleme çok iyiyim diyen moda evi bile aynısını yapamaz yapar belki ama senin fiziginde modeldeki mankenin gibi deilse tasıyamayabilirsin ama çok takma dikişlere görunur hepsinde içine sinsin mutlu ol yeter madem cok ayrıntıcısın devamlı git kontrol et aşamaları istediklerini söyle

ordaki dikişin olması lazım hem dik durması için hemde o kısımlardan bol olmaması için
genelde o her gelinlikte ve gece elbiselerinde vardır

ektekinin birebir aynı olmasını bekleme çok iyiyim diyen moda evi bile aynısını yapamaz yapar belki ama senin fiziginde modeldeki mankenin gibi deilse tasıyamayabilirsin ama çok takma dikişlere görunur hepsinde içine sinsin mutlu ol yeter madem cok ayrıntıcısın devamlı git kontrol et aşamaları istediklerini söyle

canım moral bozmak gibi olmasın ama katılıyorum you_know'a, benim diyen terzi fotoğraftan bakıpta aynı şeyi çıkaramıyor.. birebir kendim de yaşadım, 2.' ye gelinlik aldım geçen hafta, ilki kabus gibi oldu :(((
İnşallah beni utandırır senin terzin, gönlüne göre olur canım, sık sık kontrol et sen yönlendir onları isteklerini dile getirmekten çekinme, senin en özel giysin bu..

Back