Üst damak tam takma diş protez kullanımı

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
680
150
Selamlar arkadaşlar. Annem dış tedavisine başladı ve malesef Annemin üst dişleri tamamen çekilmek zorunda kaldı,alt kısımdaki dislere de ana dişe geçirmeli.yarim protez koyuldu , ve üst damak tümden protez olacak kullanımı nasıldır,bilgisi olan var mı ? Annem çok üzülüyor kullanamazsam diye, rahat olur mu kullanımı ? Ne yapmak lazım lütfen kendisi kullanan paylaşabilir mi ? Tutar mı damak protezi ,yemek yerken sürekli cikarmi ki ? Üzülüyorum o haline o uzuldukce

Çok geçmiş olsun dün üst kısma protez takıldı biraz ağrılı ama geçecek diyorlar şuan tam yiyemiyorum ama hiç çıkmıyor bende çok üzgünüm 36 yaşındayım henüz

Çok geçmiş olsun dün üst kısma protez takıldı biraz ağrılı ama geçecek diyorlar şuan tam yiyemiyorum ama hiç çıkmıyor bende çok üzgünüm 36 yaşındayım henüz
Size de çok geçmiş olsun . Yaşınız da gencmis daha ,annem 57 yaşında ama onda yilladir yarım protezle yaşıyordu şimdi tüm damak proteze geçti , malesef hiç diş kalmayınca üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…